Fantastik Canavarlar 3'ün çekimleri durduruldu

Özgür Deveci 5.02.2021 - 23:36
Yönetmenliğini David Yates'in üstlendiği Fantastik Canavarlar 3 filminin çekimleri, COVID-19 yüzünden durduruldu.

Fantastik Canavarlar 3 setinde çalışan bir ekip üyesinin COVID-19 testi pozitif çıktığı için, filmin çekimleri Warner Bros tarafından durduruldu. Stüdyo tarafından yapılan açıklamada "Fantastik Canavarlar 3'ün bir ekip üyesinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Bu durum, tüm prodüksiyon çalışanlarının aldığı gerekli ve devam eden testlerin bir sonucu olarak doğrulandı ve ekip üyesi şu anda karantina altında. Alınan önlemler gereği filmin çekimleri durduruldu ve güvenlik önlemleri çerçevesinde sete geri dönülecek." ifadelerine yer verildi. Film, İngiltere'nin Leavesden kentindeki Warner Bros. stüdyolarında çekiliyordu.

Harry Potter filmlerinin usta yönetmeni David Yates imzasını taşıyan Fantastik Canavarlar 3, Harry, Ron ve Hermione'nin maceralarından yıllar öncesini konu alacak. Film, Jude Law tarafından canlandırılan Albus Dumbledore'un sırdaşı haline gelen sihirbaz Newt Scamander (Eddie Redmayne) üzerine odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Katherine Waterston, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol ve Jessica Williams gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise King Kong, The Dark Knight, I Am Legend ve Batman Begins gibi filmlerden tanıdığımız Amerikan besteci James Newton Howard'a ait.

Fantastik Canavarlar 3'ün çekimleri durduruldu

Fantastik Canavarlar 3'ün çekimleri durduruldu

Warner Bros, filmin vizyon tarihini ilk başta 12 Kasım 2021 olarak açıklamıştı. Ancak filmde Grindelwald'ı canlandıran Johnny Depp'in, eşi Amber Heard'ı dövdüğü iddiasının ortaya çıkmasıyla birlikte stüdyo filmin vizyon tarihini 15 Temmuz 2022'ye erteledi. Usta oyuncu Depp konuyla ilgili "Warner Bros., Fantastik Canavarlar'daki Grindelwald rolümden istifa etmemi istendi ve bu talebe saygı duydum ve kabul ettim." ifadelerinde bulundu.

Johnny Depp'in ayrılmasından sonra yerine, Casino Royale filminde Le Chiffre karakterine hayat veren Mads Mikkelsen getirildi. Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar filmi, çıktığı dönemde büyük bir başarı elde etti. İlk film dünya çapında 800 milyon doların üzerinde hasılat elde ederken devam filmi ise, 654 milyon dolar gişe hasılatı ile seriyi devam ettirdi. Filmin 15 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2021 14:00
güzelim serinin içine ettiler yıllar sonra fantastik canavarlar nedir abi Allah aşkına ya, düzgünce geçmişe bağlayın, sonra eski oyuncularla gelecekte bir film çekin, ekmek yiyeceğiniz işin içine ettiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2021 18:32
Johnny Depp'in in olmaması çok büyük hata.
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 7.02.2021 14:07
Johnny Depp zaten "Grindelwald'ın Suçları" adlı filmde oynadı...tekrar niye oynasın?...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2021 22:21
warner bros Johny Depp gibi bir oyuncuyu filmden çıkartınnn ve gözümden düşdün sizin gibi firmalar böyle oyuncular sayesinde yıllardır varolmuştur yoksa yoldan geçeni filme koysaydınız kimse firmayı konuşmazdı warner bros filmleri artık izlemiyecem ve izletmiycem beter olun m. q. firması
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastik Canavarlar 3'ün çekimleri durduruldu
İlginizi Çekebilir