Far Cry 3 hakkındaki son dedikodular

Murat Halilbeyoğlu 4.05.2011 - 12:22
Ne oldu ne bitti? Oyun ne zaman gelecek?
Bu sıralar kendisini daha çok Assassin's Creed ile duyuran Ubisoft diğer yandan Far Cry 3 ile ilgili sesini çıkartmıyor. Buna rağmen oyun dünyasında beklentiler sıra sıra gelişen olaylarla birlikte büyüyor.

Oyun dünyasının hafiyesi olarak görülen Superannuation tarafından Twitter'da, Quabec'te gizemli bir şekilde bir aksiyon oyununun yapıldığı yazıldı.

Ubisoft Montreal'de çalışan kıdemli bir yazılım geliştiricisi kısa zaman önce öz geçmişindeki çalışma tecrübleri seçeneğinin altına "PlayStation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan henüz duyurulmamış bir devam oyunu" yazısını ekledi.

Far Cry 3 hakkındaki son dedikodular
Montreal'de çalışan bir teknik yönetmen de "her iki konsol içinde egzotik bir oynanışa sahip gizli bir FPS" ibaresini referansları içinde kullanmış.

Başka 3 geliştirici de Far Cry 3'e doğrudan referans yapmış.

Her ne kadar Ubi 2008'in ağustos ayında Far Cry 3'ün geliştirilmeye başlandığını onaylasa da kısa zaman sonra oyunu ikinci plana atmış ve yapım tarihini 2010 ağustosuna kadar ertelemişti.

Oyunu bu yıl içinde çıkması bekleniyor ancak Ubisoft'da bu konuda çok da net davranmıyor. Merak edilen şey E3'te bir Far Cry görebilecek miyiz?

Orijinali CryTek firmasına ait olan Far Cry daha sonrasında ikinci oyun için Ubisoft Montreal tarafından alındı ve daha fazla açık dünya elementleri dahil edilerek kurguyu Afrika'ya değiştirdiler, ki Far Cry 3'ün de Afrika'da geçmesi bekleniyor.
Yorumlar 48
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 01:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 3 hakkındaki son dedikodular
İlginizi Çekebilir