Far Cry 3 muhteşem fiyatı ile dünya ile aynı anda Playstore'da!

Merlinin Kazanı 29.11.2012 - 11:16
Deliliğin adasında maceraya hazır mısınız?
Yılın sabırsızlıkla beklenen oyunlarından Far Cry 3, dünya ile aynı anda ve muhteşem bir fiyat ile Playstore’da!
 
Oyunseverler bu muhteşem oyuna aylık 5TL’den başlayan taksitlerle, sadece 60TL’ye Playstore’dan satın alabiliyor.
 
Far Cry 3 muhteşem fiyatı ile dünya ile aynı anda Playstore'da!
Uygun fiyat avantajı ile bu muhteşem oyunu hemen indirin ve oynamaya başlayın!
 
Oyun Hakkında:
Jason Brody olarak, delilik dolu tropikal bir adada hayatta kalma mücadelesi verin. Gözlerden ırak olan bu adanın güzelliğinin arkasındaki sırlara ve insanlığın kötülüğüne şahit olun ve adayı düşmanlarınızı yok etmek için kullanın.

Far Cry 3 ile oyuncular, medeniyetten uzak kalmış gizemlerle dolu tropik bir adada, dünyanın kenarındaki yalnız bir adamın, Jason Brody'nin adımlarını atacaklar. Bu vahşi cennette kanunsuzluk ve şiddet geçerli olan tek şey, ama oyuncular bunun ne zaman, nerede ve nasıl olacağına olaylar gelişirken karar verecek. Oyuncular, doğru ya da yanlış bütün duygularını yitirmiş bu dünyada gizlenerek, patlatarak ve ateş ederek yollarına devam edecekler.

Far Cry 3 muhteşem fiyatı ile dünya ile aynı anda Playstore'da!
Özellikler:
Benzersiz ve Tamamen Gerçekçi Dünya:
Far Cry 3'deki ada oyuncuları zengin ve iyi tasarlanmış çevrenin, tanışılacak ilginç karakterlerin, keşfedilecek yerlerin ve girilecek mücadelelerin ortasına bırakıyor.

Anlatım ve Uygulama Tecrübesi
Tropik bir adada yalnız kalacak oyuncular, insanlığın karanlık yüzüyle karşı karşıya kalacaklar. Oyuncular, Jason Brody gibi davranarak adadaki korku ve yolsuzluk hakkında daha fazla şey öğrenecekler.

"Günümüz" Ayarı ve İçeriği
Gerçek olabilecek bir dünyada geçen Far Cry 3'deki olaylar, düzenlendikten sonra haber bültenlerinde anlatılacak bir gerçekliğe sahip.

Zengin Çevre ve Fırsatlar
Doğal çevre hayatta kalmak için bir araç niteliğinde; atağınızı ister doğaçlama yapın, isterseniz de düşmanınızı aldatın! Sadece böyle bir çevrenin sağlayabileceği, oynanışla birlikte gelen fırsatlar.

- Basın Bülteni
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 3 muhteşem fiyatı ile dünya ile aynı anda Playstore'da!
İlginizi Çekebilir