Far Cry 4 hakkında detaylar

Can Furkan Gözütok 20.05.2014 - 17:16
Ajay Ghale'a merhaba deyin
Birkaç gün önce duyurulan ve o günden itibaren hiç bir haber alamadığımız Ubisoft imzalı Far Cry 4, sonunda sessizliğini bozdu.

Oyunun genel hikayesi bir Reddit kullanıcısı tarafından sızdırıldı. Her ne kadar paylaşıldıktan sayılı dakikalar sonra hemen kaldırılsa da, internet alemine düştüğü için tamamen kaldırmak mümkün olmadı. İşte Far Cry 4'ün özet geçilmiş hikayesi:

''Görkemli Himalayalar'da ikamet eden Kyrat, geleneklere ve şiddete bulanmış bir ülke. Kullanacağımız karakterin adı Ajay Ghale. Annesinin son arzusunu yerine getirmek için Kyrat'a giden Ghale, burada kendini dikdatör Pagan Min'in baskıcı yönetimine karşı verilen sivil savaşın tam ortasında bulur.''

''Bu uçsuz bucaksız, tehlikenin ve anarşinin kol gezdiği dünyayı keşfedin. Burada, vereceğiniz her karardan sorumlu olacaksınız ve içinde bulunduğunuz her saniye, ayrı bir hikayeye tanık. Kyrat'a hoş geldiniz.''

Far Cry 4 hakkında detaylar
Far Cry 4 hakkında önümüzdeki E3'te daha fazla ayrıntıya kavuşacağız. Oyun Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One ve Pc için 2014 yılının Kasım ayında piyasaya çıkacak.
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 4 hakkında detaylar
İlginizi Çekebilir