FAr Cry 5 için gelen 1.5 güncellemesi bugün yayınlanacak

Hürkan Çalışkan 1.05.2018 - 16:03
Oynanış sorunlarını düzelten güncelleme bugün yayınlanıyor.

Ubisoft’un sevilen serisinin son oyunu Far Cry 5 için bugün yeni bir güncelleme yayınlanıyor. Yeni güncelleme çeşitli oynanış, çökme ve hata düzeltmelerini içeriyor.

Karakter oluşturma menüsü yenileniyor

Ubisoft, bugün yayınlayacağı yeni güncellemede, Avatar Özelleştirme menüsünde karakter oluşturma işlemini  yeniden yapabilme seçeneğini getiriyor. Ayrıca Avatar Özelleştirme menüsüne çeşitli maskeler ve özel kıyafetler ile daha fazla içerik ekliyor. Far Cry 5 1.5 güncellemesi devamında, bir dizi istikrar ve performans düzenlemesi getiriyor. Oyun içerisinde bazı kazalardan sonra oluşan çökme sorunları, oyunu oynarken araya giren sahne geçilmek istenildiğinde oluşan çökme sorunlarını gidermeyi hedefliyor. Aynı zamanda araç kapıları ve silah etkileşimleri sırasında oluşan bazı fiziki hataları, öldükten sonra yeniden doğum esnasında ortaya çıkan bazı oyuncu örnekleri yeni gelen güncelleme ile düzeltiliyor.

Güncelleme doğal olarak bazı görevleri, oyun içerisinde oluşan yapay zeka hatalarını, oynanış ayarları ve çeşitli düzeltmeleri de içeriyor olacak. Ayrıca çoklu oyuncu geliştirmeleri, harita oluşumu üzerinde düzenlemeleri ve küçük hata düzeltmeleri de yer alacak. UPLAY güncellemeyi kullanıma sunduktan sonra deneyip, değişiklikleri detaylı olarak kontrol edebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2018 21:17
Bu oyunun grafikleri hayal kırıklığı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 5 için yeni gelen güncelleme bugün yayınlanıyor
İlginizi Çekebilir