Far Cry 5, Ubisoft'un kasalarını doldurmaya devam ediyor

Furkan Güler 6.04.2018 - 13:39
Yeni oyun, Ubisoft'un oyunları arasında The Division'a satış anlamında yakışan ilk oyun olmayı başardı.

2018 yılına Far Cry 5 ile merhaba diyen Ubisoft, oyunun geri dönüşlerinden oldukça memnun durumda. Günümüzde video oyun dünyasının en çok oyun üreten firması konumunda bulunan Ubisoft, belirtilen bilgilere göre oyunun çıktığı hafta 310 milyon doları kasasına götürmüş. Far Cry 4 ile karşılaştırıldığında dördüncü oyuna büyük bir fark atan beşinci oyunun, ilerleyen dönemlerde de iyi satış rakamlarına erişmesi bekleniyor.

Far Cry 5'in satışları oldukça iyi gidiyor

Ayrıca oyunun şu an, her bir Assassin's Creed oyununu geçtiğini ve Ubisoft'un en çok kazandıran tekil oyunu The Division'a da yaklaştığını belirtelim. Far Cry 5 hakkında eğlenceli bilgiler de yayınlayan Ubisoft geliştiricileri, şu ana kadar oyun içerisinde 5.1 milyon kez balık tutulduğunu ve 177 milyon sivilin kurtarıldığına dair bilgiler içeren info grafik yayınladılar.

Bakalım ilerleyen dönemlerde Ubisoft kanadından bu denli başarılı başka bir oyun görebilecek miyiz? Önümüzdeki dönemlerde The Crew 2 ile oyunculara güzel bir yarış oyunu deneyimi sunmaya hazırlanan firma, aynı başarıyı The Crew 2'den de bekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2018 15:21
Teknik büyük sorunlar olmadığı sürece bu oyunda 10 sene boyunca değişmeden gidecek gibi. Oyuncu topluluğunun kalitesi her geçen gün daha kötü oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 5, Ubisoft'un kasalarını doldurmaya devam ediyor
İlginizi Çekebilir