Far Cry 5'in Collectors Edition'ını tanıtan bir video yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 19.02.2018 - 20:58
Reklam kuşağımızdaki yeni ürün: Far Cry 5 video oyunu ve Joseph Seed figürü!

Gelecek ay oyunculara beğenisine sunulacak olan Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 5, geçtiğimiz seneden beri heyecanla bekleniyordu. Ubisoft tarafından çıkış tarihi açıklanınca, yapıma ait yeni bilgiler, özel oynanış videoları ve en öne çıkanlardan biri olan Collectors Edition, yavaş yavaş oyunculara tanıtılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde ise Ubisoft tarafından esprili bir şekilde Far Cry 5 Collectors Edition'a ait bir video yayınlandı.

Yeterince sessiz olursak Joseph Bey'in sesini duyabiliriz

Ubisoft tarafından yayınlanan videoda, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan alışıla gelmiş, kablolu televizyonda görülen ve herkesin izleyince tanıdığı reklam sistemi kullanılmış bulunuyor. Collectors Edition'u esprili bir şekilde anlatmaya çalışan Ubisoft ise, Far Cry 5'te bulunan 1990'ların Amerika temasını ile yayınladıkları videoyu kolayca birleştirmiş bulunuyor.


Videoda da görüldüğü gibi, Collectors Edition'ların unutulmazı olan karakter figürü bulunuyor. Elbette unutulmaz parça ise oyun ve Collectors Edition ile gelen özel oyun içi içerikler, yapımı anlatan kitapçıklar, haritalar ve oyunun müzik CD'si oluyor.

Far Cry 5, 27 Mart 2018 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One konsolları için satışa sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 5'in Collectors Edition'ını tanıtan bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir