Far Cry 5'in yeni genişleme paketinin geçeceği yer belli oldu

Ahmet Özçilingir 25.05.2018 - 10:00
Hours of Darkness duyuruldu

Far Cry 5'in ilk genişleme paketinin çıkış yapacağı tarih duyuruldu. Bizi Vietnam ormanlarına götürecek olan Hours of Darkness genişleme paketi, 5 Haziran'da çıkış yapacak.

Far Cry 5'in yeni genişleme paketi Vietnam'da geçecek

Far Cry 5'in ilk genişleme paketi olacak olan Hours of Darkness duyuruldu. Hours of Darkness Vietnam'da geçecek. Wendell "Red" Redler'ın kontrol edeceğimiz oyun farklı bir zaman diliminde geçecek. Red karakterini kontrol edeceğimiz Hours of Darkness, Vietnam savaşı sırasında geçecek. Wendell Redler Red'in Vietnam ormanlarında esir düşen silah arkadaşlarını bulup onları kurtarmaya çalışması konu edilecek olan genişleme paketi 5 Haziran'da çıkış yapacak. Hours of Darkness'ı aynı ana oyunda olduğu gibi arkadaşlarınızla ortaklaşa ya da tek başınıza oynayabileceksiniz. Far Cry 5'e gelen bu ilk genişleme paketiyle birlikte oyuna yeni ekipmanlar ve yeni yetenekler de eklenecek. House of Darkness'ın ana hikayesinin bitirdiğinizde iki yeni oyun modu açılacak. Survivor Modu ve Action Modu. Survivor modunda sınırlı cephaneyle hayatta kalmaya çalışacakken. Action modunda ise tam tersi daha devasa bir cephaneye sahip olacaksınız. Genişleme paketine ait bir de kısa duyuru videosu yayınlandı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 09:45
"Far Cry 5'in yeni genişleme paketinin nerede geçeceği belli oldu"
Merlin iyice tuhaflaştını ben diğer DLC lerinde nerede geçeceğini yazayım da kurtulun meraktan. Zaten oyun çıktığından hepsine fragman yayınlandı hepsini biliyoruz. Artık iyice magazin oldunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 5'in yeni genişleme paketinin nerede geçeceği belli oldu
İlginizi Çekebilir