Far Cry 5'te It filmine olan göndermeyi bulabildiniz mi?

Ersin Kılıç 28.03.2018 - 11:01
Kırmızı balon görünce korkar olduk..

27 Mart itibari ile resmi olarak çıkan Far Cry 5 için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yapım ekibi çoğu oyunda olduğu gibi Far Cry 5 içerisine de Easter Egg dediğimiz küçük sürprizlerden serpiştirmiş durumda. İşte bu sürprizlerden birisi de son dönemin en popüler filmlerinden biri haline gelen It ile alakalı.

Far Crcy 5'ten It filmine gönderme

Stephen King'in aynı isimli romanından uyarlanan ve geçtiğimiz yıl gösterime giren It, yani "O" filmini biliyorsunuz. Filmde Palyaço suretine bürünen Pennywise, filmin hem eski sürümünde hem de yeni çekimde kabuslarımızın da merkezine oturmuştu. Film ile birlikte kırmızı balonların ikonik bir hale geldiğini ve Pennywise karakteri ile bütünleştiğini de söyleyebiliriz.

İşte Pennywise'ın bu kırmızı balonları aynı zamanda Far Cry 5'te de Easter Egg olarak bulunuyor. Oyunda yer alan bir kanalizasyon girişine baktığımızda buraya bağlı olan bir kırmızı balon görebiliyoruz. Buraya baktığımızda filmdeki kanalizasyon girişine ve dereye oldukça benzediği de gözüküyor. Far Cry 5'teki bu It filmi göndermesine aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 5'te It filmine olan göndermeyi bulabildiniz mi?
İlginizi Çekebilir