Far Cry 6: Lost Between Worlds genişleme paketi duyuruldu

Ersin Kılıç 1.12.2022 - 10:33
Aynı zamanda büyük bir indirime de giden Far Cry 6: Lost Between Worlds genişleme paketi önümüzdeki hafta çıkıyor.

Ubisoft yaptığı açıklama ile geçtiğimiz yıl çıkan Far Cry 6 için yeni bir genişleme paketi duyurdu. Aynı zamanda büyük bir indirime de giren oyunun bu hikayesinde adından da anlaşılabileceği gibi fantastik öğeler ön plana çıkıyor. Far Cry 6: Lost Between Worlds genişleme paketi için verilen bilgiler ise şu şekilde;

Far Cry 6: Lost Between Worlds duyuruldu

Ubisoft, Far Cry 6'ya gelecek yeni bir genişletme paketi* olan Lost Between Worlds'ün 6 Aralık'ta 135 ? (PC için) karşılığında veya Yükseltme Kartı'nın bir parçası olarak Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 ve Windows PC için Ubisoft Store ile Epic Games Store’da erişilebilir olacağını duyurdu.

Far Cry 6: Lost Between Worlds'te oyuncular, Dani Rojas'ın hikâyesinin Yara'nın parçalanmış versiyonunda geçen heyecan verici yeni bir bölümüne başlayacak. Gizemli bir göktaşının düştüğü bölgeyi keşfederken Dani, Fe adlı bedensiz bir yaşam formunun eşliğinde dünyalar arasında bulunan çarpık bir boşlukta kendini bulacak. Oyuncuların, her biri Dani'nin hayatta kalma olasılığını artıran ve onları düştükleri yerden kaçmaya bir adım daha yaklaştıran beş kayıp parçayı toplayarak Fe'nin bozuk uzay gemisini onarmaları gerekecek.

Kayıp parçaları bulup getirmek için oyuncuların, Rift (Yarık) adlı 15 zorlu ve etkileyici bölgede ilerlemek için gerilla becerilerini kullanmaları gerekecek. Rift’lerde her köşede pusuya yatmış insansı ve hayvansı kristal düşmanlar yani Shardface’ler bulunuyor.

Far Cry 6: Lost Between Worlds genişleme paketi duyuruldu

Gökyüzünde asılı duran paramparça bir kale ve ölümcül tuzaklarla dolu su altındaki Esperanza gibi her bir özgün olan Rift’lerde oyuncular, farklı tehlikelerle ve dünya dışı engellerle karşılaşacak. Oyuncular, her Rift’i nasıl ele alacaklarını seçebilirler. Yol boyunca güçlü silahlar ve araçlar da bulabilirler. Bölgeye dağılmış enerji parçalarını toplayan oyuncular, gerekirse kendilerini canlandırabilir ve Rift’i kaldıkları yerden yeniden deneme şansını elde edebilir. Çokça dallanan yollar, platform keşfi ve yoğun andan ana aksiyon ile oyuncular, bu çarpık dünyada ustalaşırken her denemede benzersiz bir deneyim yaşayacaklar.

Görev tamamlandıktan sonra oyuncular, Fe'nin güçlü ekipmanını alacak ve rejime karşı devam eden mücadelede ruhani bir üstünlük için Yara'ya geri götürebilecekler.

Ayrıca Ubisoft, Far Cry 6'nın yeni oyuncular için ücretsiz deneme sürümünü bugünden itibaren Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 ve Windows PC için Ubisoft Store ile Epic Games Store’da sunacağını duyurdu. Oyuncular Isla Santuario bölgesini keşfedebilecek. Özgürlük mücadelesine devam etmek isteyenler oyun ilerlemelerini koruyacak ve de oyun, Sezon Kartı ve DLC içeriğinde indirimlerden yararlanabilecek.

Ayrıca bakınız: Far Cry 6 inceleme

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2022 04:23
Serinin en dandik oyunuydu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2022 01:49
oyun gayet güzeldi. vakit geçirten bir oyundu. yalnız bu genişleme Crysis çakması gibi olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 20:56
6 ne ara oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 11:41
Ya 4, 5 ve 6 resmen balon çıktı.
Açıp 3. oyunu hala tüm outpostları master da oynamak zevk veriyor.
Diğer oyunların devasa haritalarında yapılan hiçbir şeyin zevki yok.
6. oyunun da gizemli hikayeleri işte biraz iyiydi.
Tamamen traş...

keşke adam gibi bir firma açık dünya fps işine el atsa...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 10:52
böyle bir oyun vardı demi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6: Lost Between Worlds genişleme paketi duyuruldu
İlginizi Çekebilir