Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu etkinliği yaklaşıyor

Alparslan Gürlek 2.08.2022 - 18:42
Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu etkinliği ile tüm oyuncular ana oyunu ve Stranger Things temalı yeni etkinliği deneyimleyebilecek. Ayrıca bu sırada DEV indirim de yapılacak.

Ubisoft yayınladığı bir video ile Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu etkinliğini duyurdu. Cuma gününden Pazartesi gününe kadar geçerli olacak bu süre boyunca oyuncular serinin son oyununu ücretsiz olarak indirip oynayabilecekler. Aynı zamanda oyunun fiyatında %60'a yakın bir indirim yapılacak, bu sayede oyunu oynamaya devam etmek isteyen kullanıcılar satın alıp kaldıkları yerden devam edebilecekler.

Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu: 4 - 7 Ağustos 

Etkinlik 4-7 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek ve bu süre boyunca bütün oyuncular, ücretsiz olarak yapımı deneyimleyebilecek. Far Cry 6 ücretsiz olduğu süre içerisinde aynı zamanda büyük bir indirime girecek ve uygun fiyata almak isteyen oyuncular için güzel bir fırsat olacak.

Oyuncular sadece ana oyunu değil, hafta sonu boyunca Stranger Things temalı etkinliği de ücretsiz olarak oynayabilecek. 

Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu etkinliği yaklaşıyor

Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu etkinliği boyunca oyunun fotoğraf modu temalı bir yarışma da düzenlenecek. Oyuncular, fotoğraf modunu kullanarak aldıkları ekran görüntülerini Ubisoft'a göndererek yarışmaya katılacaklar. Kazanana ise bir AMD ekran kartı verecekler. Kartın modeliyle ilgili herhangi bir detay verilmemiş ancak eften püften bir kart vereceklerini de düşünmüyoruz. Etkinlik 4-7 Ağustos tarihleri arasında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Stadia ve PC platformunda başlayacak. Dilerseniz şimdi Ubisoft Connect uygulamasını açarak oyunu etkinlik için listenize ekleyebilirsiniz. Erkenden indirip, vakti geldiğinde de direkt oynamaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2022 21:15
Haritası dışında Far Cry 5'den daha kötü bir oyun bu.

haritanın her yerinde bir yerlerden düşman çıkması fikri berbat. 5'te de 6'da da en büyük sorunlardan biri buydu. Öyle ki bazı noktaları uzaktan temizlerseniz, dürbünle zoom yapınca tekrar askerle dolduğunu görürsünüz.

indie oyun mu la bu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2022 12:10
Ücretsiz hafta sonu ne oluyor mesela geforce now dan girip oyunun senaryosunu iki günde bitirebilir miyim
-----------
Eğer o kadar hızlıysanız bitirebilirsiniz :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu etkinliği yaklaşıyor
İlginizi Çekebilir