Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi

Ersin Kılıç 13.07.2020 - 11:32
Dün akşam ilk videosu yayınlanan ve Giancarlo Esposito'nun baş rolde yer aldığı Far Cry 6 için ilk ekran görüntüleri ve detaylı bilgiler gelmeye başladı.

Yayınlanan ilk sinematik fragmanından sonra Far Cry 6 için oyun içi ilk ekran görüntüleri de gelmeye başladı. Yara isimli hayali, tropikal bir ülkede geçecek olan oyunun bu ekran görüntülerine baktığımızda bazı yönlerden dikkat çekici olduğunu görüyoruz. Özellikle futüristik silahlar oyunun zamanı konusunda da kafaların karışmasına sebep oluyor. Oyunun ekran görüntüleri ve yayınlanan yeni bilgileri şu şekilde;

Far Cry 6'da cennetin bir bedeli var

“Ülkemiz bu el bombası gibidir… sen halkımızı sapasağlam kavrayıp tutman gerek yoksa hepimizin sonu bum.” - Anton Castillo.

Ubisoft, ilk dijital konferansı Ubisoft Forward'da, Far Cry'nın şu anda geliştirilmekte olduğunu ve Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia ve Windows PC'de yalnızca Epic Games Store ve Uplay'de 18 Şubat 2021 tarihinde yayınlayacağını duyurdu.

Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi

Ünlü aktör Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından sergilenen performanslar, film ve televizyon bestecisi Pedro Bromfman (Narcos) tarafından düzenlenen bir fon müziği ve Emmy Ödülü sahibi Patrick Clair (Westworld, True Detective) tarafından yönetilen bir açılış sahnesiyle Far Cry 6 hikaye deneyimini güçlendirmek için Hollywood kalitesindeki yeteneklerle geliyor.

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları zamanın geçmişte kaldığı tropikal bir cennet olan Yara'da, günümüzde geçen bir gerilla devriminin merkezine götürüyor. Başkan Anton Castillo (Esposito), oğlu Diego'yu (Gonzalez) ayak izlerini takip etmek için eğitirken ülkesini eski ihtişamına geri döndürmeye ant içiyor. Ancak cennetin de bir bedeli var. Çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Bu kargaşa içindeki ada ülkesinde, oyuncular bir diktatörden kurtulmak için, kapıldıkları bu devrim rüzgarında, gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi

“Güçlü ve karmaşık hasımlar Far Cry’ın DNA'sının bir parçası, bu yüzden en başından beri bu karakterlerin kim olabileceği ve nasıl canlandırılacakları konusunda çıtayı yükseltmemiz gerektiğini biliyorduk” dedi, Ubisoft Toronto Hikaye Yönetmeni Navid Khavari. “Giancarlo Esposito’nun ta kendisi de dahil olmak üzere böylesine inanılmaz yetenekli bir kadro ile çalışmak ve oyundaki düşmanlarımızı korkunç ama aynı zamanda derinden karmaşık birer karakter olarak nasıl somutlaştırdıklarını görmek, hayranlarımızla paylaşmak için sabırsızlandığım inanılmaz bir deneyim oldu.”

Oyuncular ister erkek ister kadın Dani Rojas ile oynayabilecekler, kendisi Anton Castillo’ya karşı olan devrim rüzgarına kapılmış bir Yara yerlisidir. Dani olarak, oyuncular bir gerilla savaşçısı olup, balta girmemiş ormanlardan Yara’nın başkenti Esperanza’ya kadar, bütün bir ada ülkesini keşfederken bir birlik gücü haline getirecekler. Anton’un rejiminin ezici gücüne karşı başarılı olmak için, oyuncuların kullanacakları benzersiz yeni silahlar içeren bir cephane, yeni araçlar ve Fangs For Hire (Kiralık Dostlar)’dan tekerlekli tatlı bir sosis köpeği Chorizo ile donanımlı olmaları gerekecek.

Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi

Ubisoft ayrıca, Far Cry 6 için Gold, Ultimate ve Collector’s Sürümlerinin ön siparişe açıldıklarını duyurdu:

- Gold Sürüm temel oyun ve Season Pass’ı içerecek.

- Ultimate Sürüm temel oyun, Season Pass ve Jungle Expedition paketi, Croc Hunter paketi ve Vice paketini içeren Ultimate paketi içerecek.

- Collector’s Sürümü temel oyun, Season Pass, Ultimate paket, oyundaki alev makinesi “Tostador”un üst düzey bir replikası (birleştirilecek 7 parça, uzunluk: 72cm), ünlü sanatçı Tobatron tarafından tasarlanan tek sayfalık “Birleştirme Talimatı”, Tobatron'un ikonik sanat tarzına dayanan eşsiz bir Koleksiyon Kutusu, özel Steelbook®, 64 sayfalık Çizim Kitabı, 10 çıkartmalık bir set, Chorizo anahtarlığı, bir harita ve seçkin Oyun Müziklerini içerir.

Far Cry 6’yı ön sipariş  veren oyuncular Libertad Paketine erişebilecekler. İçeriğinde Chorizo için “Libertad Kıyafeti” ve düşmanlarınızı kendi mezarlarında dans ettirecek gelişmiş bir disk atar silahı olan “Discos Locos” bulunur. Far Cry 6’yı Xbox One veya PlayStation 4 için satın alan oyuncular, Xbox Series X ve PlayStation 5 çıktığında ellerindeki sürümü ilave bir ücret ödemeden yeni nesle yükseltebilecek.

Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi

Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi

Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2020 20:58
bozuktus siteside mi sizin öyle bir duyum aldım doğru mu
Kalan Karakter: 300 Gönder
ucuyorumesela
ucuyorumesela 16.07.2020 14:55
güzel gözüküyor sabırsızca bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2020 14:28
ancak animasyon kasmışlar grafikler leşşş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 13:23
Nie böyle saçma sapan silahlar koyuyorlar oyuna ne gerek var?
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 14:09
Çünkü ayni oyunun 6. Sını yaptiklari için. Abuk abuk silahlar koyup değişik bir oyun izlenimi yaratmaya çalışıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 02:23
Zaten doğuştan Devrimciyim çok beğendim, Far cry aşığı olarak beni duygulandırdıda. Diktatör ve gerilla savaşı iyi bir hikaye yapmışlar.Aklimda Che Guevara'nin özgürlük savaşçıları geldi.Los hermanos baby! Can't wait!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6'dan oyun içi ilk ekran görüntüleri geldi
İlginizi Çekebilir