Far Cry 6'nın Danny Trejo odaklı ücretsiz içeriği yayınlandı

Ersin Kılıç 17.12.2021 - 11:47
Far Cry 6 oyuncuları ücretsiz olarak yayınlanan Danny Trejo Crossover görevlerinde ünlü oyuncu ile takım olup, aksiyonun içerisine dalabilir.

Ubisoft, Danny Trejo'nun yer aldığı iki ücretsiz crossover görevin artık Far Cry 6 oyuncuları için erişilebilir olduğunu duyurdu. Ayrıca, yeni nesil konsollara getirilen ve eleştirmenlerce beğenilen Far Cry 3: Blood Dragon: Classic Edition'ın Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4'te çıktığını da açıkladı. Oyun, 15€ karşılığında tek başına veya Far Cry 6 Sezon Kartı’nın bir parçası olarak satın alınabilecek. Windows PC'deki Sezon Kartı sahipleri orijinal 2013 oyununu edinecekler.

Far Cry 6'nın Danny Trejo odaklı ücretsiz içeriği yayınlandı

16 Aralık yani bugünden itibaren Far Cry 6 oyuncuları, Danny Trejo ile tek başına veya iki oyunculu koop olarak oynanabilen iki ücretsiz görevde takım olabilecekler:

  •  “Danny & Dani vs Everybody” görevinde oyuncular, Antón Castillo'nun güçlerinin Danny'nin dünyaca ünlü lezzetli taco’larını yaparak açları doyurmak için Yara'ya gelme planının önüne geçmelerini engellemeleri gerek.
  • Altıncı ve son Özel Operasyon, “Malagua”. “Danny & Dani vs Everybody” görevini tamamladıktan sonra Trejo, Yara'da kimyasal silah (PG-240X) kullanan Antón'un ordusunu protesto eden öğrencilere yardım etmek için oyunculara katılarak bir iyilik yapar.

Oyuncular ayrıca, Trejo'nun imzası olan gerçek hayattaki kıyafeti ve taco kamyonu da dahil olmak üzere karakterlerini kişiselleştirmek için yeni temalı ekipman içeren Danny Trejo® paketine erişebilecekler.

Far Cry 3: Blood Dragon'da oyuncular, Dünya'nın nükleer bir savaş tarafından harap edildiği 1980'ler tarzı, retro-fütüristik bir açık dünyaya atılıyorlar. Son teknoloji bir Mark IV Siber Komando olan Çavuş Rex Colt olarak oyuncular; insanlığı azgın katil cyborg’lar, mutasyona uğramış bilim adamları, metal köpek balıkları ve gözlerinden lazer saçan tehlikeli Blood Dragon ordusunun tehdidinden kurtarma görevini üstleniyorlar.

Far Cry 6'nın Danny Trejo odaklı ücretsiz içeriği yayınlandı

Geliştirmesi Ubisoft Toronto tarafından yürütülen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen bir açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego'yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi. Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına geliyor. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad'a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara'yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı "Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalinini ve kaosunu yaşayacaklar. 

Far Cry 6; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 ve Windows PC için Epic Games Store ile Ubisoft Store'da erişilebilir. Yıl sonu sezonu boyunca, tüm dijital mağazalarda Far Cry 6'nın Standart, Gold ve Ultimate sürümlerine %40'a varan indirim uygulanacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2021 18:37
Gta 5
BirGta
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2021 18:36
Gta 5
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2021 11:23
Vidyolar Türkçeydi. E buna güvenerek oyunda Türkçe o zaman diye aldım, ama Türkçe yok!! Niye yok, ayrı indirmek mi gerek Türkçesini? Yoksa kandırıldım mı? O kadar para verdim ben bir de...
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2021 21:01
video türkçe diye oyunu türkçe sanmak? aldığın yerden desteklenen dillere bakmak aklına gelmedi galiba.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2021 20:01
Puhahaha, bir ay önce yanlışlıkla açmışlardı, hemen bitirmiştim bu görevleri. Danny Trejo için taco malzemesi buluyorsun, sonra o taco yaparken dalga dalga gelen düşmanları kesiyorsun. Hepsi bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6'nın Danny Trejo odaklı ücretsiz içeriği yayınlandı
İlginizi Çekebilir