Far Cry Geliştiricileri, İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

Burak Özpolat 23.10.2023 - 18:41
Far Cry serisinin yeni oyunları hakkında heyecan verici detaylar! Çok oyunculu mod, Alaska ortamı ve benzersiz özelliklerle tanışın.

Ubisoft Toronto'nun elinden çıkan Far Cry serisinin çok oyunculu nişancı bir yan ürünü üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. Son dönemdeki sızıntılara göre Ocak ayında iki yeni Far Cry projesinin yolunda olduğunu duyduk. Bu yeni projelerin isimlerinin muhtemelen Far Cry 7 Project Blackbird ve çok oyunculu versiyonunun Project Maverick olacağı konuşuluyor.

Far Cry Geliştiricilerilerinden İki Yeni Oyun Geliyor

Far Cry oyunlarının kapsamı yıllar içerisinde evrildi ve şimdi Escape from Tarkov ile Hunt: Showdown gibi oyunların popülerleştirdiği bir alt türe doğru kaydığı görülüyor. Oyunun kurgusal bir Alaska bölgesi olan Alashnica'da geçeceği dile getiriliyor.

Far Cry Geliştiricilerilerinden İki Yeni Oyun Geliyor

Bu vahşi ve dokunulmamış topraklarda, oyuncuların hayatta kalmak için çeşitli kaynakları toplamaları gerekecek. Hayvanları avlama, bitkileri toplama, silah parçaları arama gibi eylemlerle oyuncuların hayatta kalmaya çalışacakları bir ortam sunulacak.

Oyuncuların elde ettikleri değerli eşyaları güvenli bir şekilde saklayabilecekleri bir ana üsleri olacak. Bu üsler, tahıl ambarları ya da korunak olarak hizmet edecek ve oyunun ilerleyişinde büyük rol oynayacak.

İlginizi Çekebilir: Far Cry 7 Gözüktü

Tıpkı diğer nişancı oyunlarında olduğu gibi, bu Far Cry yan ürününde oyuncuların ilerlemesi için ganimet toplamaları, seviye atlamaları ve yeni yetenekler kazanmaları gerekecek.

Bunun yanı sıra, seride daha önce rastlamadığımız bir özellik de geliyor: Kalıcı ölüm. Karakterinizin ölümü sonucu, kazanılmış tüm seviyeler, yetenekler ve ekipmanlarınızın kaybolacağı bir sistem planlanıyor.

Bu yeni mekaniğin oyuncular nezdinde nasıl bir tepki alacağı şu an için bir muamma. Ancak oyunun alpha testlerinin 2024'ün ilk yarısında başlayabileceği ve 2025'te piyasaya sürülebileceği konuşuluyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 17:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 24.10.2023 14:56
Tom Clancy's Splinter Cell istiyoruz !!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2023 22:45
"Project Maverick" isimli proje, "People Can Fly" tarafından, xbox için geliştirilen oyun değil miyd?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry İki Yeni Oyun
İlginizi Çekebilir