Fast and Furious, Rocket League'e geliyor

Hakan Hervenik 5.10.2017 - 09:43
Serinin ikonik arabaları Rocket League yolcusu.

Bağımsız oyun geliştiricisi Psyonix, bugün yaptığı yeni duyuruda Fast and Furios temalı bir DLC'nin oyuna ekleneceğini açıkladı. Detay vermek gerekirse eğer, DLC'nin içerisinde Fast and Furious ve 2 Fast 2 Serious filmlerindeki ikonik iki araba olan 1999 Nissan Skyline GT-R R34 ve 1970 Dodge Charger RT bulunmakta. İki araba da 1.99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Rocket League Fast and Furios DLC

Satın aldığınız paketlerin içerisinde yeni boyalar ve lastikler de bulunacak. Fast and Furious'un Rocket League ile zaten bir geçmişi bulunmakta. Serisinin son yayınlanan filmi The Fate of the Furious'un beyaz perdeye gelmesi ile birlikte oyuna Dom Toretto'nun filmde kullandığı Dodge Ice Charger eklenmişti. Filmin vizyona girmesini kutlamak amacı ile getirilen bu DLC'de birden çok yeni eklenti de oyuna getirilmişti. Yaklaşan bu paketi satın almak isteyen oyuncular, 11 Ekim'den sonra tüm platformlardan erişebilirler.

Rocket League, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de mevcut. Oyunun Nintendo Switch versiyonu da geliştirilmekte, ancak bir çıkış tarihi henüz belirtilmedi. Aşağıdan, yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 15:09
gtr hayrını olarak direk yapıştırcam skyline ı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fast and Furious, Rocket League'e geliyor
İlginizi Çekebilir