Fear Effect Sedna ne zaman çıkacak?

Ersin Kılıç 9.10.2017 - 11:49
Uzun süredir geliştirilen oyun ne zaman çıkacak?

Playstation klasiklerinden biri olan Fear Effect, sahip olduğu farklı tarz, grafik ve oynanışıyla adını konsolun efsaneleri arasına yazdırmıştı. Serinin uzun süre sonra duyurulan yeni halkası ise bir süredir sessizliğe gömülmüştü. İşte bir süredir haber alamadığımız oyun için sonunda yeni bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre bu sene sonunda PC için çıkması beklenen Fear Effect Sedna, 2018 yılına kaydırıldı. Oyunun büyük bir kısmının tamamlandığını açıklayan yapım ekibi, oyundaki son dokunuşların yapıldığını ama bunun biraz daha zaman alacağını da açıklamalarına eklemiş.

Fear Effect Sedna demosunu deneyebilirsiniz.

Fear Effect Sedna ismi ile Kickstarter kampanyası başlatılan oyunda seriden aşina olduğumuz karakterler tekrar karşımıza çıkacak. Fear Effect 1'deki olaylardan 4 yıl sonrasını konu edinecek olan oyun izometrik bir kamera açısına sahip. Aksiyon anlarının yanı sıra keşfetme gibi farklı dinamiklere de sahip olacak yapımda bulmaca öğeleri ile de karşılaşacağız. Kronos ve Eidos ortaklığı ile karşımıza çıkan iki oyundan sonra bu yeni yapımda ise Sushee firmasının imzası bulunacak. Oyunun daha önce yayınlanan demosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fear Effect Sedna ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir