Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 koç kadrosu tanıtıldı

Atıf Doğan Özcan 8.06.2022 - 01:59
Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi için koç duyurusunu resmen yaptı. Oyuncuların tanıtılmasının ardından gözler koçların seçimine çevrilmişti.

Büyük bir heyecanlar beklenen turnuvaya katılacak olan takımların oyuncu ve koç tanıtımları sırayla gelmeye başladı. Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımın koç kadrosunu tanıtmış oldu.

Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 için hazır

Turnuva 11 Haziran Cumartesi günü başlayacak. Elbette turnuva kadar takımların oyuncuları ve teknik kadroları da merakla bekleniyor. Geçtiğimiz ayın son günlerinde zaten oyuncular tanıtılmıştı, şimdi sıra koç seçimlerine geldi. Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi için takımın başına Arda “Invokid” Başaran’ı getirdi.

Fenerbahçe Espor takımının resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara göre, daha önceki sezonlarda takımda Akademi Ligi koçu olarak görev yapmış olan ve takımın başında şampiyonluk ipini göğüsleyen Arda “Inkovid” Başaran turnuva kapsamında League of Legends takımının başında yer alacak isim olarak belirlendi.

Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 koç kadrosu tanıtıldı

Takımın teknik ekip kadrosunda Arda’nın yanında koç olarak Erdinç “Urien” Mutlu ve Vsevolod “Click” Tikhomirov’de yer alacak. Yapılan bu rol değişikliğinin ardından Arda sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Kulüp yöneticilerimize bize bu şansı verdikleri için teşekkür ederim. Ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 koç kadrosu tanıtıldı
İlginizi Çekebilir