Final Fantasy 13'ün yapımcısı Yoshinorei Kitase, Final Fantasy Versus 13'ün 2011'de bile çıkamayacağını söyledi.
Şu sıralar Parasite Eve serisinin üçüncü oyunu olan The 3rd Birthday üzerinde çalışan Kitase, diğer yandan da FF Versus XIII üzerinde çalışıyor. Kitase oyunun çıkışıyla ilgili kesin bir tarih vermedi ve 2011 senesinde de oyunu çıkarabileceklerine dair bir düşüncesi olmadığını belirtti.
Oyunun geçtiğimiz ekim ayında bu seneki E3'te gösterileceği söylenmiş ancak fuarda yer almamıştı.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.