FF XV Multiplayer içeriği sonunda çıktı

Ersin Kılıç 16.11.2017 - 10:06
Comrades içeriği an itibari ile indirilebilir

Comrades ismi ile duyurusu yapılan Final Fantasy XV'in multiplayer, yani çoklu oyuncu içeriği sonunda çıktı. Bir süredir beklediğimiz ve oyunun en büyük güncellemelerinden birisi olan gösterilen bu içerik uzun süre önce duyurulmuş ve çıkışına birkaç gün kala ertelenmişti.  

Final Fantasy XV: Comrades bilgileri

Oyunun bu yeni içeriği hikaye olarak 13. görevden sonrasını konu alıyor. Yani ana oyundan sonra karakterinizi oluşturup Final Fantasy XV dünyasına adım atıyorsunuz. Bu içerik ile ilgili özet bilgiler ise şu şekilde;

Final Fantasy  XV Comrades'te oyuncular kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekler ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabilecekler. Ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla şey öğrenmek için Kingsglaive’de hayatta kalmış biri olarak oyuna başlayacaklar.

Kingsglaive üyeleri olarak, oyuncular Lucian soyunun özel güçlerini bahşeden kraliyet mühürlerini takıyorlar. Oyuncular böylece strateji yapabilir ve bir çok görevde dengeli bir takım oluşturabilir. Multiplayer görevlere ek olarak, oyuncular tek oyunculu görevlerle de karakterlerini geliştirebilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 15:06
Hocam Multisi PC ye gelirmi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
FF XV Multiplayer içeriği sonunda çıktı
İlginizi Çekebilir