FFVII'in Remake'i, oyuncuların beklediğinden fazlasını sunacak

Mehmet Atilla Turan 23.04.2018 - 20:26
Square Enix'e katılan yeni bölüm tasarımcısı sağlam konuştu.

2015 senesinde Square Enix tarafından, sevilen RPG oyunu Final Fantasy VII'in yeniden yapılacağını ve Square Enix'in oyunculara eski deneyimlerinin gerçekten farklı bir perspektiften tekrar yaşatacağını belirtilmişti. Tabii, çoğu JRPG sever ise bu habere bir hayli sevinmişti. Tek sorun Square Enix'in bu konuda sessiz kalması ve proje hakkında hiçbir bilgiyi oyuncular ile paylaşmaması olmuştu. Square Enix, halen bu durumda sessiz kalırken, takıma katılan yeni bir tasarımcı, FFVII Remake'i hakkında konuştu.

"Amacımız eski oyunda daha da fazlasını eklemek."

FFVII Remake'in yapımında bulunacak olan bölüm ve savaş tasarımcısı, Gematsu ile yaptığı röportajda amaçlarının ne olduğunu anlattı. Ne zaman çıkacağı belirli olmayan bu yapımın, sonunda oyunculara eski deneyimleri ile beraber yenilerinin de önemli olacağı belirtildi. En önemli amaçlarının ise "Kalite olarak eski oyunun da ilerisine gitmek" olduğunu belirten tasarımcı, diğer önemli maddelerden birisi ise uzun zamandır bulunan oyuncu kitlesini mutlu etmek ve beklemelerinin sonucunda harika bir yapımla karşılaştırmak olduğunu söyledi.

Bu söylemler pek de oyunla alakalı bir şeyi açıklamasa da, en azından üzerinde çalışan takımın gerçekten önem verdiği anlaşılabiliyor. Fakat son sözü, her zamanki gibi, oyuncu verecek. Bu yüzden hepimiz FFVII Remake'i bekleyip, nasıl olacağını göreceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 24.04.2018 03:01
Tamam oyuncular beklediğinden fazlasını bulacak idda sı güzelde,asıl merak ettiğim oyuncular ne kadar daha bekleyecek.
Sandora
Sandora 25.04.2018 01:27
Benim merak ettiğim oyuncular ne kadar ödeyecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
FFVII'in Remake'i, oyuncuların beklediğinden fazlasını sunacak
İlginizi Çekebilir