Fi dizisinin başrolü Can Manay yerine kadın bir karakter geliyor.

Hakan Hervenik 29.12.2017 - 11:09
Kitabın yazarı Azra Kohen ile yeni bir anlaşma gerçekleşti.

Fi Çi'nin yazarı Azra Kohen, Ay Yapım ile anlaşmaya vardı. Ancak, pek de beklenen bir anlaşma olmadı. Dizinin içerisinde bulunduğu  belirsizlik yüzünden izleyicilerden tepki çekmeye başlayan Fi'nin yazarı olan Azra Kohen, dizi hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu. Ay Yapım ile yapılan anlaşmaya göre dizi devam edecek. Ancak, dizinin baş rolü ve sevilen karakteri Can Manay yerine “Can Manay'ın dişi versiyonu olan ve ondan daha kötü özelliklere sahip bir menajerin öyküsü” olacak.

Fi'nin yeni sezonunda Can Manay olmayacak

Ortaya çıkan bilgilere göre, Azra Kohen'in Ay Yapım ile yaptığı anlaşmada, “Dizi hiçbir şekilde kitabın ve karakterlerin özünden uzaklaşamaz ve anlamlarının dışına çıkamaz ”  maddesi bulunmaktaymış. Ancak, dizinin ikinci sezonunda çoğu karakterin kitaptaki benliklerinden uzaklaştığı belirtiliyor. Anlaşmazlığın çıkmasının temelinde de bu bulunuyor. Bu yüzden de Ay Yapım, diziyi devam ettirmek için Azra Kohen ike anlaşarak Can Manay yerine yeni bir karakter getirmekte. Ayrıca, hikayeyi Azra Kohen yazmaya devam edecek. Bakalım yeni karakter, Can Manay kadar sevilecek mi?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.01.2018 20:07
Can Manay'ın olmadığı Fi mi? bekleyip görelim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 16:53
Kitabı okumadım ama kitapdan daha heyecanlı gidiyormuş şuan okuyan bir arkadaşıma göre ki internette ki yorumlarda o doğrultuda. Kadın baktı dizi kendi kitabının önüne geçiyor hemen müdahele etti. Can Manay olmadan bu diziyi asla izlemez kimse son yıllarda ki en farklı başrollerden biri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 29.12.2017 14:52
Bu filmin adını "fıçı" değil miydi yahu? :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fi dizisi başrolünü kaybediyor
İlginizi Çekebilir