FIFA 11'de bu oyunculara dikkat!

Emre Günen 8.10.2010 - 11:22
Daha iyi bir kadro için bu oyuncuları es geçmeyin
Hem FIFA hem de PES'in yeni sürümleri piyasaya çıkınca, futbolla yatar futbolla kalkar olduk. Bu futbol furyası içinde, en çok öne çıkan oyunlardan olan FIFA 11 fanatikleri de hemen takımlarını güçlendirip online arenada boy göstermeye başladı.

Eğer güçlü bir takım kurmak için genç yetenekler arıyorsanız, gamerzines sitesi gelecek vadeden beş oyuncuyu belirlemiş. Gelin bu önemli futbolcuları biraz tanıyalım...

FIFA 11'de bu oyunculara dikkat!
Adam Johnson (Man City)
Hızlı ve yetekeli bir oyuncu. Bitirici vuruşları da çok iyi. Şu anda Manchester City'de oynayan Johnson, FIFA 11'in yükselen yıldızlarından.

Steven Defour (Standard Liege)
Modern ortasahanın yükselen yıldızı. Pas verme ve çalım konusunda çok başarılı. Uzaktan güçlü şutlar çekebiliyor, sağ kanatta da oynayabiliyor.

Stephane M'bia (Olympique Marseille)
İri yarı ve çok güçlü bir oyuncu. Defansif orta saha pozisyonunda oynuyor ve karşı takım için göz korkutucu bir vücut yapısına sahip.

Ganso (Santos)
Birezilya'nın gizli mücevheri, hücum orta saha oyuncusu. Aradığınız bütün özelliklere sahip ve bitirici vuruşları da çok çok iyi.

Hatem Ben Arfa (Newcastle)
Gerçek hayatta ayağı kırıldı, ama FIFA 11'de sapasağlam duruyor. Hızlı koşular yapabiliyor ve karşı takım için savunulması çok zor bir oyuncu.

Yorumlar 54
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2015 14:08
Volkan

Gökhan Pique D.Luiz K.Gibbs

Ganso A.Ramsey J.Moutinho A.Turan

Neymar

M.Erdinç
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2015 00:16
alaba- drenthe-reus-ganso-müller neymar forvey yoksa gervinho dzeko ikilisi defans sağ sabri sacmalık degıl cok hızlı calım ve top kapma defans orta jorgensen zanka
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 11'de bu oyunculara dikkat!
İlginizi Çekebilir