FIFA 11'de kaleciyi de kontrol edebileceksiniz

Merlinin Kazanı 19.08.2010 - 15:02
Takımınızın kaderi, sizin eldivenlerinizde
Basın Bülteni

EA Sports, FIFA 11 için Be A Goalkeeper isminde yeni bir özellik geliştirdiğini ve bir futbol video oyununda ilk kez oyunculara kaleci olarak oynama imkânının sağlandığını duyurdu. Böylece sahadaki 22 futbolcu da oyuncular tarafından kontrol edilebilecek. Bu yeni özellik, FIFA 11, 1 Ekim’de Avrupa ve Asya’da satışa sunulduğunda PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için mevcut olacak.

Chelsea FC ve Çek Cumhuriyeti kalecisi Petr Čech, Be A Goalkeeper özelliğinin sözcüsü olarak anlaşma imzaladı. Čech tüm reklam, pazarlama ve promosyon kampanyalarında yer alacak.

FIFA 11'de kaleciyi de kontrol edebileceksiniz
Be A Goalkeeper, yepyeni bir oyun şekli sunuyor – artık sahanın ortasındaki bir futbolcu gibi düşünmek yerine, kaleci gibi düşünmeli ve hareket etmelisiniz. Rakip oyuncuyla karşı karşıya gelmenin heyecanını yaşayacak,  frikikte köşeye giden topu çıkaracak, tehlikeyi uzaklaştırmak için topu yumruklamaya çalışacak, kornerlerdeki baskıyı hissedecek ve en önemlisi de maçı gol yemeden tamamlamaya çalışacaksınız. Be A Goalkeeper özelliği çeşitli seviyelerde yapay zeka desteği ile üç ayrı seviye sunuyor – yardımlı, yarı-yardımlı, yardımsız. Oyuncular, kariyer modunda kaleci olarak oynayarak 15 yıllık kariyerin keyfini çıkarabilecek, Virtual Pro 2.0’da kendilerini kaleci olarak yaratarak istatistik tutacak, başarılar tamamlayacak ve kendilerini sanal dünyanın en iyi oyuncularına karşı test edecekler.

FIFA 11, kalecinin de oyuncuların kontrolüne bırakılmasıyla, oyuncuları maç boyunca tek bir role sabitleyen 11’e 11 Online Takım Oyunu ile gerçek futbol maçlarının heyecanını yakalıyor. Artık farklı konsollardaki 11 arkadaş aynı takımdaki tüm futbolcuların kontrollerini paylaşabilir ve diğer bir takımdaki 11 rakibe karşı kapışabilirsiniz.

Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 11'de kaleciyi de kontrol edebileceksiniz
İlginizi Çekebilir