FIFA 11'de Move, 3D ve Kinect yok. Çünkü...

Mahmut Saral 19.08.2010 - 12:05
EA Sports patronu Peter More: 'bunlara gerek yok'
Her yıl merakla beklenen ve milyonlarca oyuncuyu peşinden sürükleyen FIFA serisi, 11 numaralı yapımıyla da büyük ilgi görmeyi planlıyor. Özellikle son yıllarda görseller ve animasyon teknolojilerinde yapılan geliştirmeler, FIFA'yı kolaylıkla zirveye taşıdı. Şimdi ise önümüzde Move, Kinect ve 3D gibi yeni teknolojiler var. Peki bunlar FIFA 11'de kullanılacak mı?

EA Sports başkanı Peter Moore, bu teknolojilerin mükemmel deneyimler sağlayacağını düşünmüyor. Futbol oyunlarının çok fazla taktik ve ani karar değişiklikleri gerektirdiğini göz önüne alırsak, hareket algılayıcı kontrollerle futbol oynamak, toplu iğneyle bir duvarı boyamaya benzer sanırız.

Moore, ayrıca 3D özelliğini de düşünmüyor ve ekliyor "3D yeni bir teknoloji, ama etrafta kaç tane 3D televizyon satın alan insan var?" Kısacası Moore, bu teknolojilerin kullanılması için henüz erken olduğunu ve yakın zamanda bunlara başvurmayacaklarını dile getiriyor.

FIFA 11, PC ve konsollar için 28 Eylül'de Amerika'da, 1 Ekim'de de Avrupa'da raflarda olacak. Ayrıca oyunun demosu, 16 Eylül'de geliyor.

FIFA 11'de Move, 3D ve Kinect yok. Çünkü...
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 11'de Move, 3D ve Kinect yok. Çünkü...
İlginizi Çekebilir