1/6

FIFA 12

Ali Osman Uz 2.10.2011 - 14:34
Bu sefer futbol oynuyoruz
Platformlar PC, PlayStation 2, PlayStation 3, XBox 360, PS Vita
FIFA 12
  • Yapımcı - Yayıncı EA Sports - Electronic Arts
  • Çoklu Oyuncu: Var
  • Oyun Türü: Spor
Merlin Puanı 92
Artılar Yenilenen oynanış ile daha başarılı defans-ofans dinamikleri, etkileyici çarpışma motoru, zengin tek kişilik ve çok kişilik oyun modu seçenekleri, sesler, grafikler, atmosfer.
Eksiler Oyundan sıkılamıyorsunuz, tam bir vakit hırsızı, Türkiye Ligi''nin bulunmaması.
Sonbahar mevsimi oyuncular için hep heyecan verici olmuştur. Yazın etkisinden kurtulup soğumaya başlayan havalar yepyeni oyunların habercisidir. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte oyun gündemi hareketlenir, sezonluk oyunların yeni versiyonları ortaya çıkmaya başlar.

Kısa bir süre önce demo versiyonunu oynadığımız ve ofis ahalisi olarak hayran kaldığımız FIFA 12 de bu dönemin meyvelerinden biri oldu. Nihayet piyasaya sürülen (Tabii ki piyasaya çıktığı gibi ofisimize gönderilen) FIFA 12 ile birlikte yeni öğle arası eğlencemize de kavuşmuş olduk.

Ofis ahalisi olarak 'incelemeyi kim yapacak?' diye düşünmeye başladık. Masada bir yıldır beklediğimiz FIFA 12 duruyordu ve biz bu konuyu net bir karara bağlayamıyorduk. Kibar ricalarla başlayan karar süreci, hararetli bir tartışma ortamına dönüşmeye başlamıştı ki ben ortada duran FIFA 12'yi kaparak ofisten dışarı doğru koşmaya başladım.

FIFA 12
Bana yetişip omuz omuza mücadeleye giren Özgür Yıldız kapının kenarına takılarak yere serildi. Onun üstünden atlayarak beni yakalamaya çalışan Mahmut Saral tişörtümü çekti ve beni durdurdu fakat duruma Uğur ağabey (Hasan Uğur Nayır) müdahale etti.

Kendisinin futbol oyunlarıyla arası pek iyi olmasa da bize hakemlik yaptı sağ olsun. Mahmut'u kırmızı kartla oyun dışında bırakarak FIFA 12'nin inceleme hakkını hükmen bana verdi. Mahmut da bu duruma olan kızgınlığını 'Ben de PES 2012'yi incelerim.' cümlesiyle ifade etti. Mahmut Saral'ın PES 2012 incelemesi de çok kısa bir süre içerisinde Merlin'in Kazanı'nda olacak, okumanızı şiddetle tavsiye ederim.