Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

FIFA 12 PC yaması çıktı

FIFA'cılara ilk yama geldi.

FIFA 12 PC yaması çıktı
EA Sports'un geliştirdiği FIFA 12 için ilk yama yayımlandı. Şu an sadece PC ve Mac sahipleri için yayımlanan yamada birçok hata gideriliyor.

FIFA 12 PC yaması çıktı

Henüz konsol kullanıcılarına sunulmayan yamada düzeltilen konular ise şöyle:

-Origin'in çökmesine sebep olan hafıza hataları giderildi.

-Yükleme ve güncelleme rutinleriyle ilgili problemler giderildi.

-Bazı kullanıcıların bütün dil paketlerini yüklemelerine yol açan yükleme hatası giderildi.

-Ultimate Team'le ilgili birçok hata düzeltildi.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>28.10.2011 13:49:00 - TheSnipey demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2011 17:55:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2011 01:20:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>bilen bir insan evladı yok mu pc yaması çıktı diyor ama ben biyerden bulamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu ??</font></td></tr></table><br></center> arkadaşa katılıyorum yama yok nerde pc yaması merlin ekibinden birisi yardımcı olabilir mi bu duruma</font></td></tr></table><br></center> Eğer oyununuz orijinalse Origin yamayı sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak yüklüyor zaten. Ha, öbür türlüyse bilemem :D</font></td></tr></table><br></center> teşekkürler bilgilendirmen için:)

0 puan
T
TheSnipey Rün Ustası

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2011 17:55:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2011 01:20:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>bilen bir insan evladı yok mu pc yaması çıktı diyor ama ben biyerden bulamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu ??</font></td></tr></table><br></center> arkadaşa katılıyorum yama yok nerde pc yaması merlin ekibinden birisi yardımcı olabilir mi bu duruma</font></td></tr></table><br></center> Eğer oyununuz orijinalse Origin yamayı sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak yüklüyor zaten. Ha, öbür türlüyse bilemem :D

0 puan
MO
MK Okuru

yok abi ses yok seda yok peh

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2011 01:20:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>bilen bir insan evladı yok mu pc yaması çıktı diyor ama ben biyerden bulamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu ??</font></td></tr></table><br></center> arkadaşa katılıyorum yama yok nerde pc yaması merlin ekibinden birisi yardımcı olabilir mi bu duruma

0 puan
MO
MK Okuru

bilen bir insan evladı yok mu pc yaması çıktı diyor ama ben biyerden bulamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu ??

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.10.2011 01:38:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>arkadaşlar bişey soracam. bu fifa 12de örnek drogbaı kaleye koyuyorum hala 88 oynuyo fifa 10 ve 11de böyle değildi, acaba oyunda bi problemmi var cevap bek. teş...</font></td></tr></table><br></center> aslında bir insan drogbayı neden kaleye koyar onu sorgulamak lazım...hata sendemi easports damı?

0 puan