FIFA 22 FUT Heroes / Kahramanları nedir?

Merlinin Kazanı 11.08.2021 - 16:05
FIFA 22 Ultimate Team ile birlikte gelecek olan FUT Heroes, oyuncuların en çok ortaya çıktıkları süper anları canlandırmamızı, vatandaşlarımız ile bir araya geldiğimizde yaşayacaklarımızı konu alacak.

Geçtiğimiz günlerde duyurusu ve detayları gelen FIFA 22 Ultimate Team'de futbolun en unutulmaz oyuncuları FUT Heroes olarak sahaya dönerken nostaljiyi yaşayın. FIFA 22 Ultimate Team'deki FUT Heroes hakkında bildiğimiz her şey burada.

FIFA 22'deki FUT Heroes ya da FUT Kahramanları nelerdir?

FUT Heroes, FIFA 22 Ultimate Team'deki yeni bir oyuncu türüdür. Belirli bir ligde bir oyuncuyu ve kahramanlık anlarını temsil ederler. İKON'lardan farklı olarak, aynı ligdeki tüm oyunculara benzersiz bir kimya bonusu sunarlar.

FIFA 22 FUT Heroes / Kahramanları nedir?

FUT Hero kartları nasıl çalışacak?

FUT Hero kartları eşsiz bir kimya bonusu ile geliyorlar. Bu oyuncular milliyetlerinin yanı sıra bir lige (kariyerlerindeki kahramanca bir ana özel) bağlıdırlar, ancak bir kulübü temsil etmeyecek.

Bu, FUT Heroes'un kendileriyle aynı ligdeki herhangi bir oyuncuya bağlantı sunacağı anlamına geliyor. Aynı ulustan oyuncular için olağan dostluğu da sergileyecekler.

EA yetkilisinin belirttiğine göre: "FUT Heroes, belirli kahraman anlarına bağlı, lige özgü benzersiz bir kimyaya sahiptir, aynı ligdeki herhangi bir oyuncuya hem bir kulüp bağlantısı hem de her zamanki ulus bağlantısı sağlar ve size hayalinizi inşa etmek için yeni yollar sunar. FUT 22'de futbolun en ünlü anlarından bazılarını canlandıracaksınız."

FUT Kahramanları kimlerdir?

EA'nın şu ana kadar onayladığı tüm FIFA 22 Kahraman oyuncuları, reytingleri, uyrukları, ligleri ve potansiyel konumlarıyla birlikte aşağıda bulabilirsiniz. FIFA 22'nin 1 Ekim'deki resmi çıkışından önce, Ağustos ve Eylül aylarında daha fazla FUT Heroes duyurulacak.

OyuncuKonumDeğerLigMilliyet
Abidi PeleCAM89Ligue 1 Uber EatsGana
Mario GomezST88BundesligaAlmanya
Tim CahillST/CAM85Premier LigAvustralya
Diego MilitoST88Serie AArjantin
Jorge CamposGK87Liga BBVAMeksika
Fernando MorientesST89La Liga Santanderİspanya
Sami El CabirST86MBS Pro LeagueSuudi Arabistan
Robbie KeaneST86Premier Ligİrlanda
Clint DempseyLM/CF/ST85MLSABD
Ole Gunnar SolskjærST86Premier LigNorveç
Lars RickenCM/CAM85BundesligaAlmanya
Antonio Di NataleST88Serie Aİtalya
Ivan CordobaCB87Serie AKolombiya
Jürgen KohlerCB89BundesligaAlmanya
Antonio Di NataleST88Serie Aİtalya
Joe ColeCAM87Premier Ligİngiltere
Ivan CordobaCB87Serie AKolombiya
Aleksandr MostovoiCAM86La Liga SantanderRusya
Freddie LjungbergRM86Premier Ligİsveç
Jerzy DudekGK86Premier LigPolonya

Oyuncuları görünce aklımıza, keşke Maradona'nın Dünya Kupası'nda attığı ve futbol tarihini "Hand of God / Tanrı'nın Eli" olarak geçen anı ya da, efsanevi kaleci Higuata'nın yine Dünya Kupası'nda yaptığı kurtarışları canlandırabileceğimiz sahnelerin de oyuna eklenmesi ne güzel olurdu diye düşünmeden edemiyoruz.

FUT Hero kartları FIFA 22 nasıl alınır?

  • FUT Heroes, oyundaki diğer kartların çoğu gibi paketler halinde sunulacak. Daha sonra bunları Transfer Pazarında alıp satabileceksiniz. Bu, çok sayıda FIFA 22 jeton gerektirebilir .
  • FIFA 22 Ultimate Edition'ı 11 Ağustos'tan önce ön sipariş verirseniz, 1 Aralık'tan itibaren takas edilemez bir FUT Heroes oyuncusu edinebileceksiniz.
  • Diğer FUT Heroes kartları, Squad Building Challenges aracılığıyla kullanılabilir hale gelebilir.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2021 15:38
ara NOT:

konami pes 2022'de unreal engine 5'i kullanmayarak kapitalist sisteme boyun eğmiştir
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2021 13:34
çünkü teknoloji örgütü grafikleri gerçeğe yaklaştırmayı istemiyor unreal engine 5 de ne kadar animasyon oynatsada şuan en yakın kalite o ama teknoloji örgütü gerçeğe yaklaşırsak sonraki konsollar az satar talep fazla olmaz diye yanaşmıyorlar ve bu şekilde sanal dünyada gameplay devam ediyor
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2021 11:42
Bunu nasıl kapitalist sisteme bağladınız anlayamadım, adamlar engine 15 kullansa yine bişey benzetemiyor oyunu çünkü kapasiteleri bu kadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2021 03:20
Adam silkeleme…
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 22 FUT Heroes / Kahramanları nedir?
İlginizi Çekebilir