PC İçin Final Fantasy 16 Demosu Geliyor

Tunay Şahin 12.03.2024 - 14:50
Final Fantasy 16'nın PC demosu, resmi çıkışından önce gelecek yakında çıkacak. Optimizasyon çalışmalarının son aşamaları.

Square Enix, fantastik rol yapma oyunu Final Fantasy 16 PC sürümünün demosunun, oyunun resmi çıkışından önce gelecek yıl içinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyunun PS5 demosu büyük ilgi görmüştü, sıra PC oyuncularına geldi.

Final Fantasy 16 Demosu PC İçin Yakın Zamanda Geliyor

Final Fantasy 16'nın yapımcısı Naoki Yoshida'nın Game Informer ile yaptığı röportaja göre, Square Enix şu anda oyunun PC sürümü için optimizasyonun son aşamalarında çalışmalarını sürdürüyor. Yoshida, PC versiyonunun ne zaman piyasaya sürüleceğinin, oyuncuların ihtiyaç duyacağı sistem gereksinimleri ve PC özelliklerine bağlı olabileceğini belirtiyor. Yapımcıya göre, "PC sistem gereksinimi doğal olarak biraz yüksek olacak gibi görünüyor ve ekibin bir çıkış tarihini onaylamak için daha fazla zamana ihtiyacı var" diyor.

Final Fantasy 16 Demosu PC İçin Yakın Zamanda Geliyor

Final Fantasy 16, PS5 demosunun başarısının ardından, PC oyuncuları için de büyük bir heyecan kaynağı olmaya aday. FF16, karanlık bir hikaye anlatımı, aksiyon dolu dövüşleri, ve yüksek fantezi unsurları ile ön plana çıkıyor. Final Fantasy serisinin yeni üyesi, serinin şimdiye kadarki en iyi sahne ve performanslarından bazılarını vaat ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy 16 Demosu Geliyor
İlginizi Çekebilir