Final Fantasy 7 Remake Part 2 geliştirme sürecine girdi

Özgür Deveci 22.07.2020 - 16:41
Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 7 Remake oyununun ikinci bölümü geliştirme sürecine girdi.

Final Fantasy VII Remake, serinin hayranları tarafından oldukça beğenilen bir oyun olsa da, orijinal hikayenin sadece bir kısmını yani Midgar'ı içeriyordu. Geçtiğimiz Nisan ayında ilk bölümün yayınlanmasının ardından Final Fantasy 7 Remake'in ikinci bölümünün geleceği biliniyordu. Hatta geliştirici ekip daha önce ikinci bölümün uzunluğuna göre üçüncü bölümünde gelebileceğini söylemişti. Japon oyun dergisi Famitsu'da bu hafta yayınlanacak bir röportaja göre, oyunun ikinci bölümü için geliştirme süreci başladı.

Final Fantasy 7 Remake Part 2 geliştirme sürecine girdi

Final Fantasy 7 Remake Part 2 geliştirme sürecine girdi

Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 7 Remake oyununun ikinci bölümü geliştirme sürecine girdi. Bir Twitter kullanıcısı aitaikimochi tarafından çevrilen röportajda oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura "Herkesin bir sonraki bölümü bir an önce oynamak istediği biliyoruz. O nedenle ikinci bölümü en kısa zamanda piyasaya sürmek istiyoruz. Oyunun ilk bölümünde taşları doğru bir şekilde yerleştirdiğimiz için, ikinci bölümü geliştirmek planlanandan daha kısa sürecektir. Dolayısıyla bir sonraki bölümü daha da iyi bir hale getirmeyi umuyoruz. Remake'in ikinci bölümü çok daha kaliteli bir oyun olacak ve oyunculara daha iyi bir deneyim yaşatacak. Mümkün olan en kısa sürede bunu halledeceğiz. Bu nedenle, lütfen bekleyin." ifadelerinde bulundu.

Bu arada daha önce deneyim etmemiş olanlar için birinci bölümün konusu şöyleydi. Dünya, gezegenin yaşam gücünü mako enerjisi halinde kontrolü altında tutan bir şirket olan Shinra Electric Power Company'nin hâkimiyetinde. Midgar kentinde, Shinra'nın elit soldier biriminin eski üyesi ve artık bir paralı asker olan Cloud Strife, kendisini bekleyen inanılmaz sonuçtan bihaber, Avalanche isimli direniş grubuna destek oluyor. Final Fantasy 7 Remake unutulmaz karakterleri, hayretlere düşüren hikâyesi ve efsanevi savaşlarıyla akıllara kazınan orijinal oyunun bir tekrar yapımı. Final Fantasy 7 Remake projesinin bu ilk, bağımsız oyununun hikâyesi, ekibin Midgar'dan kaçışını konu alıyor ve orijinal Final Fantasy 7'de Midgar'da yaşanan olayları daha derinlemesine işliyor.

Son olarak Final Fantasy VII Remake'in 10 Nisan 2020 tarihinde PlayStation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirdiğini belirtelim.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2021 00:09
Artık az kaldı, Nissan ayının ortalarında PC için çıkıcak ve sonunda oyunu oynuyucam, hikayesini zaten biliyorum önceden steam den aldım ve 1 hafta içinde oyunu öyle sömürdümki oyun bitdi, artık Remake Zamanı geldi ve çok az ay kaldı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 14:14
Artık duyurulsun ve PC versiyonu çıksın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 21:15
En kısa süre dedikleri en erken 3 sene. :))
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 23:37
Gelelecek sene duyurula bilir, zaten ellerinde haritada var modellerde, Part 1i yaptıktan sonra Part 2 nin yapımına çoktan başlanılmışdı, Part 1 yayınlanlandıktan sonra, Part 2nin daha başlangıclarındaydılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
utrasah
utrasah 22.07.2020 20:34
bu müthiş oyunun devamını merakla bekliyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy 7 Remake Part 2 geliştirme sürecine girdi
İlginizi Çekebilir