Final Fantasy IX animasyon dizisi yapım aşamasında

Ersin Kılıç 22.06.2021 - 00:41
FF serisinin en sevilen ve özel oyunlarından biri olan Final Fantasy IX için bir animasyon dizisinin yapım aşamasında olduğu açıklandı.

Final Fantasy IX animasyon dizisi geliyor. Fransız merkezli bir animasyon stüdyosu olan Cyber ??Group Studios'un Square Enix işbirliği ile birlikte geliştirileceği bu animasyon dizisinin yine Cyber ??Group'un dağıtım, lisanslama ve pazarlama yöntemleri ile ele alınacağı belirtilmiş.

Final Fantasy IX animasyon dizisi yapım aşamasında

Kidscreen sitesinin haberine göre Final Fantasy IX animasyon dizisi için bir süre önce düğmeye basılmış ve anlaşma sağlanmış durumda. Yapım aşamasına başlanan animasyon dizisinin detayları ise henüz tam olarak kesinleşmemiş. Cyber ??Group Studios CEO'su Pierre Sissmann yaptığı açıklamada bölüm sayısı ve uzunluğu konusunda henüz net bir karara varmadıklarını dile getirmiş.

Final Fantasy IX animasyon dizisi yapım aşamasında

Buna rağmen animasyon dizisinin 2021 sonunda veya 2022'nin başında başlayabileceği gelen haberler arasında. Bu dizi ile ilgili büyük yaştaki oyun severler için belki de en üzücü detay ise dizinin 8 - 13 yaş arasındaki kitleyi hedefliyor olması. Bu detaylar dışında ayrıca Square Enix sosyal medya yöneticisi Sunil Godhania, animasyon dizisini doğrulamış.

2000 yılında PlayStation için piyasaya sürülen Final Fantasy IX özellikle Playstation 2 çıkışına yakın olması sebebiyle biraz sümen altı edilmiş fakat ne kadar iyi bir oyun olduğu geniş kitlelere sonradan yansımıştı. Zamanla serinin en popüler oyunlarından biri haline gelen oyun özellikle masalsı atmosferi, karakterleri, dünyası ve hikaye anlatımıyla hafızalara kazınan bir oyun olmuştu. Seriyi çok yakından takip eden bir oyuncu olarak favori oyunum olduğunu da belirtmem gerek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 22.06.2021 04:56
Square bırak animeyi filmi vs.şu FF VII Part 2 yi yap yada yapıyorsan bitir,en azından duyuru yap.anime duyurup aynı oyuna DLC ÇAKIP 60 70 dolardan çakma millete.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy IX animasyon dizisi yapım aşamasında
İlginizi Çekebilir