Final Fantasy IX bu hafta Avrupa'ya dönüyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
SQUARE ENIX® interaktif eğlenc
SQUARE ENIX® interaktif eğlence ürünlerinin Avrupa’daki ve diğer PAL bölgelerindeki yayıncısı Square Enix Ltd., FINAL FANTASY® IX’un bugünden itibaren tüm PAL bölgelerinde PlayStation®Store yoluyla indirilebileceğini duyurdu.

Alexandria Kraliçesi komşu krallıkları son derece gelişmiş büyülü silahlarla tehdit etmeye başlamış ve Zidane ismindeki yetenekli, genç hırsız onu durdurmak için haydutlardan, şövalyelerden ve büyücülerden oluşan bir grup kurmuştu. Ancak bilmedikleri şey Kraliçe’nin bu eylemlerinin aslında çok daha sinsi bir planı gizlemek için yapıldığıydı. Zidane ve arkadaşları, Kraliçe ve ona eşlik eden şeytani güçler ölümcül planlarını gerçekleştiremeden bu saltanata bir son vermek zorundaydılar.

2000 yılında yayınlanmış olan FINAL FANTASY IX, bu hafta PlayStation®Store’dan dijital olarak indirme imkanıyla uzun süredir beklenen dönüşünü gerçekleştiriyor. Orijinal PS One® oyunu uzun süredir stoklarda yoktu ve yeni nesil konsol oyuncularının ve FINAL FANTASY hayranlarının oyuna sahip olma şansları yoktu. Artık oyuncular bu genç hırsızın hikayesini ve iyiyle kötünün savaşını tecrübe etme şansına sahip olacaklar.

Square Enix Ltd. PAL Bölgesi Marka Başkan Yardımcı Larry Sparks şöyle diyor, “Firmamızın tarihindeki klasiklerden birini daha yeniden sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. FINAL FANTASY IX yaz sezonu için mükemmel bir seçim ve eski ve yeni bir çok hayranı çekeceğine de güvenim sonsuz.”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy IX bu hafta Avrupa'ya dönüyor
İlginizi Çekebilir