Final Fantasy serisi ilerleyen yıllarda evrilmeye devam edecek

Furkan Güler 15.12.2017 - 11:48
Square Enix'in patronu söz veriyor

Final Fantasy serisi son olarak Final Fantasy XV ile karşımıza çıkmış ve güzel satış sayılabilecek satış rakamlarına ulaşmıştı. Oldukça sancılı bir geliştirme sürecinden geçen oyunun mekanikleri birden fazla sil baştan değiştirilmiş ve en sonunda geliştiricilerin istediği kıvama gelmişti. Hikaye anlatımı tarafında büyük eksikliklerin olduğu ancak oynanış anlamında oyuncuya zevkli anlar yaşatabilen oyun, bu sene 30. yılını kutluyor.

Final Fantasy serisi yenilikçi olmaya devam edecek

Video oyun dünyasının en köklü RPG serilerinden bir tanesi olan Final Fantasy serisi hakkında Square Enix'in patronu Yosuke Matsuda, Final Fantasy markasının evrilmeye ve yenilikçi olacağını söyledi. Video oyun anlayışının eskiye göre oldukça değiştiği bu yıllarda bu değişimin eski oyun serilerine de etki etmesi gayet normal bir durumda. Resident Evil ve Final Fantasy gibi köklü serilerin artık eski tarihlerine baktığınızda çok fazla yol aldıklarını ve bunun doğrultusunda oldukça fazla tecrübeye sahip olduklarını görebiliyoruz.

Fakat bu tecrübe her zaman doğru bir şekilde kullanılıyor mu? Orasına en iyisi oyuncuların kendisi karar versin.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 22:52
Değişmeyen tek şey değişimin kendisi ama final fantasy 12 superdiii ff13 ise berbat
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 14:24
bence fazla evrilmesin benim düşüncem savaş sistemi FF XII ye kadar iyiydi FFXIII serileri idare eder ama FFXV Hiç zevk alamadım hiç oynarken su boosada defans düşüreyim gibi taktikler hiç yapmaya gerek yok düğmeye bas bass oyun bitti resmen rezalet
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 19:25
Kesinlikle hocam katılıyorum sana.Final Fantasy 13 ve sonrasında çıkan ff oyunları çok kötü hiçbir taktik yok dövüş sistemleri rezalet.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy serisi evrilmeye devam edecek
İlginizi Çekebilir