Final Fantasy VII PC'ye yeniden geliyor!

Ege Erkek 4.07.2012 - 18:55
Final Fantasy serisi hiçbir zaman durmayacak.

Final Fantasy serisinin oyunları bitmek bilmiyor. Serinin yedinci oyunu olan Final Fantasy VII, PC’ye yeniden geliyor! Resmileşen bu haber öncesinde, yapımın Remake tarzı bir oyuna ihtiyaç duyulmadığını öne süren Yoichi Wada kararından vazgeçmiş durumda. Ancak hemen belirtelim, oyun remake olarak değil, başlı başına bir yapıt olarak tekrar PC’ye geliyor.

Final Fantasy VII’nin PC versiyonu yenilikler ile dolu. Yeni versiyonda, arkadaşlarınız ile beraber online bir şekilde 36 yeni achievement ile karşı karşıya olacaksınız. “Character Boaster“ adında yeni bir sistem olacak. Bu sistem, karakterinizin hayati özelliklerini yükseltmenizi sağlayacak. (HP,MP ve Gil level)

Oyununun PC için minimum sistem gereksinimleri de şöyle olacak: Microsoft Windows XP/Vista/7 (32/64-bit) bir sisteme, 2GHz Processor veya daha hızlı bir işlemciye, 1GB RAM ve DirectX 9 destekli bir grafik kartına sahip olmanız gerekmekte. Oyunun daha önce PC’ye çıkacak iddiaları, Steam’de de satılacağı söylentilerinin ortaya atılmasına neden olmuştu. Tahmini olarak yapımının £7.99 ücret üzerinden satılacağı belirtiliyor.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII PC'ye yeniden geliyor!
İlginizi Çekebilir