Final Fantasy VII Remake demosu yayınlandı

Ersin Kılıç 2.03.2020 - 14:15
1997 yılında çıkan ve yenilenmiş versiyonunu uzunca bir süredir beklediğimiz Final Fantasy VII Remake demosu nihayet PSN'de yayınlandı.

Final Fantasy VII Remake demosu nihayet yayınlandı. uzun süredir geliştirme aşamasında olan Final Fantasy VII Remake demosunda oyunun açılış sinematiği ile birlikte ilk görevimizi de yerine getiriyoruz. Daha önce oyun fuarlarında deneyimleme ve görme şansına eriştiğimiz video an itibari ile bütün oyun severlere açılmış durumda. 

Final Fantasy VII Remake için uzun bir video yayınlandı

10 nisan'da çıkacak oyunun demosu, ana karakterimiz olan Cloud Strife dışında bazı önemli karakterlerle de tanışmamızı sağlıyor. Gezegenin adeta tüm enerjisini sömürmeye niyet etmiş olan Shinbra Şirketi'nin reaktörlerinden birini patlatmaya çalıştığımız bu görevde Cloud dışında ekibin değişmeyen elemanlarından biri olan Barret ile de tanışıyoruz. Ayrıca demoda oyunun dünyası ve hikayesi konusunda da önemli noktalara değinilmiş. Eğer daha önce Final Fantasy VII oynamadıysanız merak edeceğiniz detayalra yer verildiğini ama ana oyunda çok daha fazlasının olduğunu da belirtmem gerekiyor. Oyunun demosu için yayınlanan kısa videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Final Fantasy VII Remake hakkında

Final fantasy VII Remake ilk olarak 1997 yılında Playstation için çıkan oyunun yenilenmiş bir versiyonu. İlk bölümü Midgar hikayesine odaklanacak olan yapım bölümler halinde karşımıza çıkacak. Cloud Strife'ın başı çektiği oyunda ekibin tüm üyeleri ile tek tek tanışacak ve ölmekte olan bir dünyanın kaderini belirleyeceğiz. Oyunun Playstation sayfasındaki hikaye açıklaması şu şekilde;

Dünya, gezegenin yaşam gücünü mako enerjisi halinde kontrolü altında tutan bir şirket olan Shinra Electric Power Company'nin hâkimiyetinde. Midgar kentinde, Shinra'nın elit SOLDIER biriminin eski üyesi ve artık bir paralı asker olan Cloud Strife, kendisini bekleyen inanılmaz sonuçtan bihaber, Avalanche isimli direniş grubuna destek oluyor.

FINAL FANTASY VII REMAKE unutulmaz karakterleri, hayretlere düşüren hikâyesi ve efsanevi savaşlarıyla akıllara kazınan orijinal oyunun bir tekrar yapımı. FINAL FANTASY VII REMAKE projesinin bu ilk, bağımsız oyununun hikâyesi, ekibin Midgar'dan kaçışını konu alıyor ve orijinal FINAL FANTASY VII'de Midgar'da yaşanan olayları daha derinlemesine işliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2020 22:58
button mashing
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2020 13:57
Adamlar yapmışlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII Remake demosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir