Final Fantasy VII Remake ilk bölümünün senaryosu tamamlandı

İsmet Ergül 15.12.2015 - 12:42
Midgar'a geri dönüyoruz
Yönetmen Tetsuya Nomura ve yapımcı Yoshinori Kitase’nin üzerinde çalıştığı Final Fantasy VII Remake’in ilk bölümünün tamamlandığı açıklandı. Square’in 1997’de piyasaya sürdüğü Final Fantasy VII’nin Remake’i olacak bu oyun, E3 2015’te açıklanmıştı ve Sony’nin  PlayStation Experience etkinliğinde de oyunculara oynanışı gösterilmişti. Yoshinori Kitase, orijinal oyunun yönetmeni ve Remake’in yapımcısı ise oyunun fazlasıyla büyük ve kapsamlı olacağını ve bu yüzden de birkaç parçaya böldüklerinden bahsetmişti.

Henüz ilk bölümün nereden başlayıp nerede biteceği bilinmiyor, ancak tahminlerimiz Final Fantasy VII Remake’in üç bölümden oluşarak orijinal oyunun 3 CD’sini kapsayacağı yönünde. Remake’in senaryosunu yazan Kasuhige Nojima ise durumdan gayet memnun olduğundan bahsediyor. ‘Oyunun tek parça olarak çıkması dahilinde içerikler kısılabilirdi, ancak Square-Enix ekibi olarak oyunculara açık dünyası devasa olan ve keşfedilecek şeylerin bitmeyeceği bir Final Fantasy VII sunmak istiyoruz.’ açıklamasını yaptı.

PlayStation Experience’da Final Fantasy VII Remake’in ilk bölümünün, Midgar’a ve Shinra’ya saldırı olduğunu öğrenmiştik. Shinra dünyanın enerjisini kullandığı ve gezegeni öldürdüğü için AVALANCHE isimli terörist grubunun hedefi oluyor ve karakterimiz Cloud’da bu saldırıda bulunuyor. Henüz Sephiroth'tan bir iz yok ne yazık ki...

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 02:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metehanaydın
Metehanaydın 15.12.2015 12:46
Ne zaman çıkacak acaip bir beklentim var.. türkçe olacak mı diye sorsam gülersiniz demi :-)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII Remake ilk bölümünün senaryosu tamamlandı
İlginizi Çekebilir