Final Fantasy VII Remake tamamen aksiyon bazlı olmayacak

İsmet Ergül 6.12.2015 - 10:20
Özlemişiz seni be Cloud!
Final Fantasy VII Remake haberini dün sizlere aktarmıştık. PlayStation Experience 2015’te yaptığı açıklamalarla hayranların sorularını cevaplayan Yoshinori Kitase, durumdan ve ilgiden gayet memnun.

‘Bu yeni oyunun tamamen aksiyona dayalı olduğunu söyleyemeyeceğim, ancak eski Final Fantasy oyunlarına göre bu öğeyi çok daha fazla içerdiğini kesinlikle belirtebilirim. Final Fantasy ve diğer RPG oyunlarını diğer oyunlardan farklı kılan şey ise oyuncuların silah, büyü seçip stratejik düşünerek plan kurması ve o şekilde hareket etmesidir. Bu yönden, geliştirdiğimiz bu yeni Final Fantasy VII hem aksiyon öğelerini içerirken hem de strateji kurma, planlama öğelerini de içinde barındıracak. Amacımız bu iki faktörü tamamen dengeleyerek oyunculara sunmak.’, açıklamasını yapan Yoshinori Kitase oyuncuları fazlasıyla memnun etmiş gibi.

Final Fantasy’ne merakı olup da sıra tabanlı oynanışını sevmeyenler için harika bir haber diyebilirim. Öte yandan Final Fantasy’nin sıra tabanlı oynanışını sevenler de VII Remake’in bozulmayan nostaljini havasını bulduklarında ve Midgar’ın o pis, karanlık havasını ciğerlerine çektiklerinde kendilerini çocukluklarında bulacaklar.

Şu anlık Final Fantasy VII Remake için, Crisis Core Final Fantasy VII oynanışında ve Final Fantasy XIV grafiklerinde diyebilir ve bu durumdan memnun olduğumu da söyleyebilirim. Final Fantasy VII’nin Advent Children filmindeki görsellere sahip olan Tifa ve Cloud’u bizlere sunmak isteyen Kitase, bir efsaneyi ancak bu kadar güzel bizlere sunabilirdi. Eline sağlık Kitase-san!


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII Remake tamamen aksiyon bazlı olmayacak
İlginizi Çekebilir