Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in çıkış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 12.07.2017 - 13:30
Ivalice dünyasına geri dönüyoruz!
Hem Playstation 2'nin hem de Final Fantasy serisinin en sevdiğim oyunlarından birisi kesinlikle Final Fantasy XII'dir. Çıktığı dönem yaptığı köklü değişiklikler sebebi ile büyük eleştiri alan ama zaman geçtikçe değeri anlaşılan oyunun Playstation 4 versiyonuönemli yenilikleri de beraberinde getiriyor. işte Ivalice dünyasına geri dçnüş yaptığımız Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in çıkış videosu da yayınlandı.

Videoya genel olarak baktığımızda oyunda yapılan bazı değişikliklere vurgu yapıldığını ve daha çok görsel anlamda yapılan değişiklikler üzerinde durulduğunu görüyoruz. The Zodiac Age, klasik yeniden yapım oyunlarından biraz daha farklı. Oyunun çözünürlük, kaplama ve genel yapısında da geliştirmeler yapılmış durumda. Bunun dışında oynanışta da bazı değişiklikler var. Zaten oyuna adını veren Zodiac Age kısmı da yapılan bu değişikliklerden dolayı konulmuş.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in en avantajlı olduğu kısım ise şüphesiz ki yaz aylarında çıkıyor olması. Oyunsuz geçen yaz döneminde ilaç gibi gelecek benim gibi hayranlar için. Bugün itibari ile çıkışını gerçekleştiren oyunun çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
utrasah
utrasah 14.07.2017 00:12
ff serisinin en güzel 3. oyunu. 10 numara 5 yıldız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in çıkış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir