Final Fantasy XIV animasyonu yapılabilir

Taylan Bal 3.08.2023 - 14:17
Square Enix ve Final Fantasy XIV yönetmeni Yoshida, hikayeye dayalı bir animasyon hazırlamak için araştırmalar yapıyor.

Final Fantasy 14'ün yönetmeni, popüler MMORPG'ye dayalı bir anime veya televizyon dizisi oluşturma fikrini yakın zamanda paylaştı. MMO'nun uzun süredir var olması, topluluğunun oyunların sınırlarını aşarak Final Fantasy 14'ü daha da genişletme düşüncesine ilgi duymasını şaşırtıcı kılmıyor.

Final Fantasy XIV animasyonu için yönetmen yeni fikirlerini sundu

Final Fantasy 14'ün en büyük fiziksel etkinliklerinden biri yeni tamamlandı ve oyuncu kitlesi oyunla ilgili pek çok yeni bilgiyi sindirmek durumunda kaldı. Yakında gelecek olan Dawntrail genişlemesi ve oyuncuların heyecanla bekleyebileceği birçok heyecan verici özellik bulunuyor. 

Geliştiriciler, fanların heyecanını en üst düzeye çıkardı ve 2023 Final Fantasy 14 Fan Festivali'ni, Dawntrail ile ilgili soruları yanıtlamak, mevcut genişlemedeki gelecek içerikleri açıklamak ve Final Fantasy 14'ün genel geleceği hakkında konuşmak için bir platform olarak kullandı.

Final Fantasy XIV animasyonu için yönetmen yeni fikirlerini sundu

Japon oyun yayıncısı Famitsu tarafından bildirildiği üzere, Final Fantasy 14'ün yönetmeni Naoki Yoshida, MMORPG'ye dayalı bir animasyon veya televizyon dizisi oluşturma olasılığından birlikte yapılan bir röportajda bahsetti. Yoshida, bu fikre açık olduğunu ve muhtemelen böyle bir işe girmek istediğini açıkladı. Ancak Yoshida'nın Square Enix içinde çok sayıda görevi olduğundan dolayı şu anda bu görevi üstlenmenin mümkün olmadığını düşünüyor.

Proje şimdilik araştırma aşamasında

Yoshida Final Fantasy 14 animasyon veya dizi fikrini tamamen kapalı kapılar ardında bırakmış gibi görünmüyor. Bu tür bir projeye yönelik talepleri henüz reddetmediğini de paylaşıyor. 

Hatta böyle bir projeye yönelik soruşturmalarının olduğunu belirtiyor. Ancak şu anda böyle bir projeyi hayata geçirmek gibi bir planı görünmüyor. Fakat elbette, bunun gerçekleşmesi durumunda, Square Enix'in sağlam bir kaliteye sahip bir ürün sunacağını tahmin edebiliyoruz.

Oyuncular, daha önce yayınlanmış olan Kore yapımı Final Fantasy 14 animasyon reklamını hatırlayacaklardır. Bu, oyun ekibinin bir anime veya televizyon dizisi yapma kararı aldığında muhtemelen ne tür bir kalite sunacaklarının bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 08:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XIV animasyonu yapılabilir
İlginizi Çekebilir