Final Fantasy XIV' te kadro değişimi

Murat Halilbeyoğlu 13.12.2010 - 11:52
Square Enix'in yeni açıklaması ile gidenler ve gelenler.
Final Fantasy'nin ondördüncü oyunu online için tasarlandığından beri insanların aklında sürekli bir soru işareti olmuştu ve herkes ne kadar başarı yakalanacağını merak etmişti. İlk çıktığı 30 eylülden itibaren eleştirilere maruz kalan oyunun yapımcısı da bazı radikal kararlar aldı ve sonucunda bir revizyona gidildi. Elbette bu olaylar sırasında olan oyunun PS3 versiyonuna oldu ve PlayStation 3 versiyonu yine ertelendi. İşte Square Enix'in açıklaması:

Final Fantasy XIV' te kadro değişimi
"Beklentilerin nasıl karşılanabileceğine dair yapılan tartışmalardan sonra yapılacak en akıllıca şeyin yeni bir lider ve yeniden oluşturulmuş bir takım ile devam etmek olduğuna karar verildi.

Bu görüşün farkına varmak ve bunun ışığında müşterilerimize daha iyi bir oyun tecrübesi yaşatmak için şirketimizin en büyük yeteneklerini ve tüm kaynaklarını sunuyoruz.Yapımcı ve yönetmen rolünü üstelenen kişi Naoki Yoshida, daima müşteri memnuniyetini ilk hedefi haline getirmiş tutkulu bir birey. Kendisi grubumuzun en başarılı ve tecrübeli üyelerinden birisi olmasının yanında Naoki Yoshida aynı zamanda karizmatik bir lider olarak takımı bir arada tutup onların verimliliğini arttırabilecek nitelikte bir insan ve bu özellikleri ile takımın sorumluluk alanını oldukça genişletecektir. Ayrıca başka projelerde çalışmış başarılı birkaç lideri de çok titizlikle seçerek Final Fantasy XIV takımımıza dahil ettik.

Biliyoruz ki zaman çok değerli bir kavram ve bu anlamda biz de kullanıcılarımıza kaliteli hizmet vermenin peşinde koşuyoruz. Bu yüzden Final Fantasy XIV'ün ilerlediği yeni yönü tam anlamıyla gösterebilek için kullanıcılarımızdan biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Bu zamana süresince ücretsiz sürümün zamanı da uzatılacaktır.

Play Station 3 ile ilgili olarak, bu konsol için oyunun basit bir Windows sürümünün çevrilmiş halini değil, tam olarak PlayStation 3 için tasarlanmış ve farkı hissedilebilir bir versiyonunu çıkartmak istiyoruz. İşte bu yüzden oyunun PlayStation 3 versiyonunun orjinal tarihi olan 2011'in mart ayından daha ileri bir tarihe erteledik."
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XIV' te kadro değişimi
İlginizi Çekebilir