Final Fantasy XV PocketEdition'ın çıkış tarihi AppStore'da sızdırıldı

Furkan Güler 29.01.2018 - 16:59
Beklediğimizden daha yakın.

Final Fantasy XV ile birlikte uzun bir bekleyişin ardından fanlarının karşısına çıkan Square Enix, geride bıraktığımız Gamescom duyurusunda oyunun mobil platforma geleceğini duyurmuştu. Tamamen baştan yapılan oyun, Final Fantasy XV'in kurgusunun aynısına sahip olacak. Yani konsolunuz veya oyunu kaldıracak bir bilgisayarınız yok ise oyunun aynısını mobilden oynayabilirsiniz. Ancak tahmin edebileceğiniz üzere karakterlerin çizimleri ve oyunun grafikleri baya bir downgrade yemiş halde olacak. Chibi tasarımlara sahip olan karakterin şirin gözüktüğünü söyleyebiliriz.

Final Fantasy XV, 9 Şubat tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak

Sıra tabanlı dövüş sisteminin olacağı söylenen oyunun ilk bölümü ücretsiz olacak. Ancak oyuna devam etmek isterseniz diğer bölümleri satın almanız gerekiyor. Oyunun çıkış tarihi ise App Store üzerinden yanlışlıkla sızdırıldı. Sadece iOS ve Android için duyurulan oyun, App Store'da yazana göre 9 Şubat tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak.

Oyunun kaç bölüm halinde olacağını bilmiyoruz fakat hikaye anlatımı açısından pek fazla yeterli bulunmayan oyun, muhtemelen maksimum 5 bölüm olabilir. Eğer oyunu merak ediyorsanız ilk bölümü denemenizi tavsiye ederim keza Final Fantasy XV macerasını bir kez de mobilde yaşamak eğlenceli olabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2018 08:38
Yaptığınız bilgilendirme tamamen yanlış. Eski oyunlar gibi sıra tabanlı değil,hack n slash olacak. Bölüm sayısını biliyoruz aynı zamanda küçük bir araştırma yapsaymissiniz keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2018 17:06
XV'yi PS4'de yeni bitirdim iyi oldu üstüne
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XV Pocket Edition'ın çıkış tarihi sızdırıldı
İlginizi Çekebilir