Final Fantasy XV Mod Organizer resmi olarak erişime açıldı

Hürkan Çalışkan 8.06.2018 - 17:06
Final Fantasy hayranlarının merakla beklediği an geldi.

Geliştirici Square Enix tarafından, Final Fantasy oyuncularının merakla beklediği Final Fantasy XV Mod Organizer resmi olarak nihayet erişime açıldı.

Final Fantasy XV Windows Edition Mod Organizer yayınlandı 

Final Fantasy XV Windows Edition Mod Organizer, oyunculara Final Fantasy XV içerisinde yer alan hali hazırda mevcut modelleri değiştirmenin yanı sıra yeni silah ve kıyafet eklemelerine olanak tanıyacak. Böylece mod yapımcıları Final Fantasy XV dünyasında yeni deneyimler oluşturabilecek. Mod düzenleyicisinin ana işlevi, model verilerini oluşturmak ve Steam Atölyesi’ne yüklemek olacak. 3D modeller gibi varlıkları oluşturma ve düzenleme işlevine ne yazık ki sahip değil.

Bununla birlikte geliştirici Square Enix, daha sonraki bir tarihte senaryoya destek sağlayacak bir seviye editörünü yayınlayacak ve böylece Final Fantasy XV oyununda mod yapımcıları için daha fazla seçenek yer alacak. Bu arada modu indirmek isteyenlerin oyunun son versiyonuna sahip olması gerektiğini belirtelim. Kısa süre önce Square Enix, Final Fantasy XV PC sürümü için 2.1 GB boyutunda güncelleme yayınladı ve bu güncelleme oyununuzun sürümünü 1.24’e yükseltecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XV Windows Edition Mod Organizer erişime açıldı
İlginizi Çekebilir