Final Fantasy XV'in multiplayer modu ne zaman çıkacak?

Ersin Kılıç 21.09.2017 - 10:57
Comrades içeiğinin çıkış tarihi yeni video ile birlikte duyuruldu

Özellikle son bölümleriyle tartışmalar yaratsa da grafikleri ve oynanış tarzı ile beğeni toplayan ve iyi bir satış rakamına da ulaşan Final Fantasy XV'in en büyük güncellemelerinden birisi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Oyuna nihayet beklenen multiplayer modunu ekleyecek olan Comrades içeriğinin çıkış tarihi nihayet netlik kazandı. 

Serinin aranan ismi Uematsu tekrar sahneye çıktı

Üstelik oyunun bu multiplayer modları için özel bir şarkıya da imza atılmış. Bu şarkının bestesine ise seriden aşina olduğumuz ama Square Enix'ten ayrılan Nobou Uematsu imza atmış durumda. Choosing Hope isimli şarkı ile birlikte bu çıkış tarihi ve oyun modu için yeni bir video da yayınlandı. Konu ile ilgili yapılan resmi açıklama ve video ise şu şekilde;

Square Enix, bugün FINAL FANTASY® XV oyuncularının yakında kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekleri ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabileceklerini duyurdu. 31 Ekim’den itibaren oyuncular, ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla şey öğrenmek için Kingsglaive’de hayatta kalmış biri olarak oyuna başlayacaklar.

Kingsglaive üyeleri olarak, oyuncular Lucian soyunun özel güçlerini bahşeden kraliyet mühürlerini takıyorlar. Oyuncular böylece strateji yapabilir ve bir çok görevde dengeli bir takım oluşturabilir. Multiplayer görevlere ek olarak, oyuncular tek oyunculu görevlerle de karakterlerini geliştirebilirler.

SQUARE ENIX® ayrıca Nobuo Uematsu tarafından bestelenen ve Japon şarkıcı Emiko Suzuki tarafından söylenen “Choosing Hope” adlı yeni şarkının bulunduğu bir fragman çıkardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XV'in multiplayer modu ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir