Final Fantasy'nin gönlü de XBOX 360'a mı kayıyor?

Fatih Canıtez 3.06.2010 - 12:31
Final Fantasy'nin gönlü de XBOX 360'a mı kayıyor?

Final Fantasy'nin gönlü de  XBOX 360'a mı kayıyor?

PS3'ün Avrupa çıkarmasına karşılık Microsoft çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle "PS'e özel" oyunların peşine düşen Microsoft bir sürü dedikodunun ardından ilk golünü Devil May Cry ile atmış ve Capcom Play Station'un güzide oyunu Devil May Cry 4'ü XBOX 360 ve PC için de yapacaklarını duyurmuştu.

İşte o dedikodu çarkları bu kez Final Fantasy XIII için dönmeye başladı. Gelen bilgiler, Microsoft'un Final Fantasy'in yapımcısı Square-Enix'le masaya oturduğunu söylüyor. Bu dedikoduyu destekleyen bir açıklamada geçtiğimiz gün Sony Avrupa'nın Başkan Yardımcısı Georges Fornay'dan geldi. Fransız haber sitesi DNA'ya demeç veren Fornay, "Final Fantasy 13'ün "PS3'e özel" olması için henüz anlaşmaya varmadıklarını ve görüşmelerinin sürdüğünü" belirtti.

Haberin başında da vurguladığımız gibi aynı dedikodular Devil May Cry için de çıkmış ve PS3 "özel" oyunlarından birini kaybetmişti. Aynı durumun Final Fantasy 13 için de tekerrür etmesi olası. Bakalım bu iki oyunu kaptıran Sony, yalnızca "Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots" ile Microsoft'un bu çıkışlarına cevap verebilecek mi? Tabii ki bunu zaman gösterecek...

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy'nin gönlü de  XBOX 360'a mı kayıyor?
İlginizi Çekebilir