Fire Emblem Warriors'ın yeni videosu yayınlandı

Furkan Güler 10.08.2017 - 14:14
Switch ve 3DS'in yeni özel oyunu Fire Emblem Warriors'ın yeni videosu geldi
Nintendo'nun yeni konsolu Switch ve 3DS platformları için çıkacak olan Fire Emblem Warriors'ın karakter videoları gelmeye devam ediyor. Bir Musou oyunu olan Fire Emblem Warriors, Fire Emblem evreninde alternatif bir hikayeyi işleyecek. İkonlaşmış Fire Emblem karakterlerini kontrolümüze veren oyun, Musou tarzını benimsediğinden düşmanlarımızı biçer döver gibi temizlememize izin veriyor.

Dynasty Warriors oyunlarında olduğu gibi kombo yapabileceğimiz Fire Emblem Warriors'ın yeni videosunda Cordelia karakterine yakından bakıyoruz. Bir Pegasus savaşçısı olan Cordelia, asıl Fire Emblem oyunlarında gördüğümüz yeteneklerin aynısını kullanabiliyor. Uçan atı sayesinde savaş alanında oldukça mobil bir şekilde dolaşan karakterimiz, atı sayesinde farklı kombolar yapabilmekte.


Grafiksel anlamda da başarılı sayılabilecek oyunun çizimleri, Fire Emblem karakterlerini oldukça güzel tasvir ediyor. Oyunun hikayesinin nasıl başlayacağını bilmiyoruz ancak Musou oyunlarında hikaye genellikle yüzeysel anlatıldığından pek derin mekanikler beklemek yanlış olur. Switch'in yanında 3DS'e de çıkan oyunun kontrol şemasının ne denli değişeceğini merak ediyoruz. Bakalım Fire Emblem Warriors çıktığında Switch ve 3DS sahiplerini memnun edebilecek mi? Hep beraber göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 23:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fire Emblem Warriors'ın yeni videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir