Fist of the North Star için yayınlanan yeni video oldukça güzel.

Furkan Güler 20.12.2017 - 10:57
Video aksiyon dolu.

Fist of the North Star ilk duyurulduğunda eski anime fanları oldukça heyecanlandı. Aynı zamanda internet aleminin de favori serilerinden olan Fist of the North Star'ın oyunu için yeni bir video yayınlanmış durumda. Sega'nın ortaya koyduğu oyunun dövüş dinamikleri fazlasıyla Yakuza serisine benziyor. Karakter geliştirme ekranını da Yakuza serisine benzeten geliştiriciler, yayınlanan videoda hikayeye dair bolca detay veriyor.

Fist of the North Star için yeni bir video daha yayınlandı

Eğer merak ediyorsanız Kenshiro'nun ünlü repliği olan "Omae wa mou shindeiru!" repliğini kullanmak için oyunda özel bir yetenek açmak zorundasınız. Diğer bir yandan oyunun içerisinde serinin ikonik karakterlerinin de olacağını belirtelim. Jagre, Kisana ve The Evil King gibi hem iyi taraftan hem de kötü taraftan karakterleri seride görebileceğiz. Eden şehrine barış ve huzuru getirmeye çalışacağımız oyunda oldukça fazla mini oyunun da yer aldığını belirtelim.

Fist of the North Star, diğer adıyla Hokotu ga Gotoku, 2018 senesinde Playstation 4 için çıkacak. Sadece Japonya'da satışa sunulması beklenen oyunun Avrupa veya Amerika bölgelerine ilerleyen zamanlarda gelecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Akira
Akira 1.01.2018 16:56
Nani?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fist of the North Star için yayınlanan yeni video dolu dolu
İlginizi Çekebilir