Fist of the North Star'a ait yeni dövüş fragmanları yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 16.02.2018 - 19:28
Yayınlanan videolar ile ne kadar eğlenceli olduğunu görebiliyoruz.
Sega, yakında çıkacak Yakuza oyunu ile Avrupa, Amerika ve Asya'daki oyuncuların dikkatini çekmeyi planlıyor. Yakuza, her ne kadar Japon kültürü ile alakalı olsa da, Japonya dışındaki çoğu yerde artık tanınmış durumda. Yakuza ile beraber Japonya'da bir ara popüler olan Fist of the North Star'ın video oyunu üzerinde çalışıyorlar. Geçtiğimiz aylardan beri oyuna ait yeni videolar ve canlı yayınlar ise Sega tarafından yapılmakta.

Videoların konusu bu sefer dövüş sistemi

Yakuza'nın temellerine sahip olan Fist of the North Star oyununda, anlaşılacağı gibi, dövüş bir hayli önemli. Manga ve animede de olduğu gibi dövüş ve savaş temaları ön sıralarda bulunuyor, fakat Sega, bu konuda uzman olduğu için dövüş sistemi muhteşem görünüyor. Özellikle karakterin yapısı ve efsanevi hareketlerini de oyunun içinde bulunduran Sega, dövüş mekaniklerini göstermek için birkaç fragman yayınladı.


Yayınlanan fragmanlarla da anlaşılacağı gibi, Fist of the North Star'ın dövüş mekanikleri, Yakuza'da bulunanlara az çok benziyor. Kombolar, QTE (Quick Time Event) ve espriler ile dolu olan bu dövüş sisteminin çoğu kişi tarafından da sevileceği çok belli görünüyor. Fist of the North Star, 8 Mart 2018 tarihinde PS4 platformunda satışa sunulacak. Sadece Japonya için özel olarak çıkarılacak oyunun Avrupa veya Amerika'ya gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2018 08:08
ATATATATATATATATA Diyelim Sega Çıkartta Dünya çapında oynayalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fist of the North Star'ın dövüş mekaniklerine yakında göz atalım
İlginizi Çekebilir