Five Nights at Freddy's filmi fragmanı

Tunay Şahin 17.05.2023 - 14:08
Devasa bir sızıntı ve yeni bir afişten sonra Five Nights at Freddy's filmi için ilk resmi fragman yayınlandı.

Blumhouse Productions'ın kurucusu Jason Blum tarafından paylaşılan Five Nights at Freddy's fragmanı, gerçek filmden kliplere geçmeden önce Freddy Fazbear's Pizzeria için seksenleri andıran bir reklam olarak başlıyor.

Fragmanda garip sesler gelen bir Freddy Fazbear's Pizzeria restoranını keşfe giden güvenlik görevlisinin elektriği açması ile başına gelecekleri görüyoruz. Daha sonra da sandalyeye bağlanmış bir şekilde ölümcül bir animatronik ile karşı karşıya kalıyor.

Five Nights at Freddy's filmi fragmanı yayınlandı

Fragmandan çok fazla birşey anlaşılmasa da Matthew Lillard'ın oynayacağı, muhtemelen bir tür doktor veya psikiyatrist gibi görünen karakteri de çok kısaca görüyoruz. Ayrıca korkutucu kahkahalar da frgamana eşlik ediyor.

Bunun bir teaser fragmanı olduğu göz önüne alındığında, yakın gelecekte daha dolu dolu bir fragman göreceğimizi varsayabiliriz. 27 Ekim'de vizyona girmesi planlanan The Five Night's at Freddy's filmde, korkunç animatroniklerle bir pizzacıda mahsur kalan bir güvenlik görevlisinin hikayesi üzerine kurgulanmış gibi görünse de oyunun hikayesini bilenler için bunun çok daha ileriye taşınabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Başrollerinde Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail ve Mary Stuart Masterson gibi oyuncuların yer alacağı yapım 27 Ekim'de vizyon girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Five Nights at Freddy's filmi fragmanı
İlginizi Çekebilir