Flash karakterine Türkçe altyazılı video

Ersin Kılıç 23.10.2017 - 14:36
Ezra Miller'ın karakteri için altyazılı bir video yayınlandı

Gösterime girmesine artık sayılı günler kalan ve DC sinematik evreni için kilit rol oynayan Justice League: Adalet Birliği filmi için yeni medyalar gelmeye devam ediyor. Filmin son videosunda Jason Momoa'nın canlandırdığı Aquaman karakterine yer verilmişti. Yayınlanan yeni video ise Ezra Miller'ın canlandırdığı Flash karakterine odaklanmış. Videoda hem oyuncunun yorumlarına hem de Barry Allen'ın yer aldığı bazı sahneleri görmekteyiz. Film bilgisi ve video şu şekilde;

Justice League: Adalet Birliği, 17 Kasım'da sinemalarda

Superman'e olanlardan sonra, insanlığa olan inancı, Bruce Wayne'in öncekilerden daha da güçlü bir düşmana karşı yeni arkadaşı Diana Prince'in de yardımını almasına neden olur. Batman ve Wonder Woman birlikte hareket ederek, yeni uyanan bir tehdide karşı, meta insanlardan oluşan bir takım oluştururlar.

Ancak, bu eşi benzeri görülmemiş kahramanlardan oluşan takıma rağmen Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) ve Flash (Ezra Miller) gezegeni bir felaketten kurtarmak için yine de geç kalmış olabilirler. “Justice League: Adalet Birliği” 17 Kasım’da, 3D, IMAX 3D ve Türkçe Dublaj seçenekleriyle sinemalarda.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 23.10.2017 19:42
bu yavşağın her tarafı kahraman olsa kaç yazar....
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flash karakterine Türkçe altyazılı video
İlginizi Çekebilir