FlatOut 4'ün yeni fragmanı çok gaz!

Hürcan Köse 7.02.2017 - 09:31
Şimdi nostalji zamanı
Bir zamanların en sağlam yarış ve adrenalin oyunlarından birisi olan FlatOut'un yeni oyunu sonunda geliyor. Aslında önceden haberleri ortada gezinmeye başlamıştı ancak yine de resmi duyuruyu bekliyorduk. Sonunda güzel bir fragman ile geldi.

Diğer yarış oyunlarına göre çok farklı bir yapısı olan FlatOut'ta yapmaya çalıştığımız şey, karakterimize, arabamıza ve diğer arabalara olabildiğince zarar vererek puan kasmaktı. Belki kulağa çok basit geliyor olabilir ancak verdiği zevk gerçekten yüksek seviyelerdeydi.

Aslında FlatOut 3'e göre çok da farklı bir şey ile karşılaşmadığımız fragman yine de izlenilesi, nostalji yaratan sahnelerden oluşuyor. Bigben Games'in çıkaracağı oyun Mart ayında PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında olacak. Daha sonra herhangi bir şekilde PC platformuna gelir mi, şimdilik kesin bir bilgi yok. Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 7.02.2017 18:07
Bir marka, bir efsane nasıl katledilir bu dünyadaki en güzel örneklerinden birisi de Flatout'tur. Yani şu markanın, şu efsanenin şu hale gelmesinde kimin emeği geçtiyse de allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu. Hayır abi o zaman bu markayı kullanarak oyun yapma ya. Yeter rezil ettiğiniz. Ben hatırlıyorum Flaotout 1, Flatout 2, Flatout Ultimate Carnage bunlar çok kaliteli çok büyük ve çok zevkli oyunlardı. Gerçekten muhteşem oyunlardı bunlar. Ama abi şu 3. Oyunu yapan firma farklı bir firmaydı ismini unuttum ilk onlar başlattı bu markanın içine etme serüvenini. Belki bilgisayar oyun tarihinin en zevkli araba yarış oyunundan biri olan Flatout, o 3. oyun (Flatout Chaos & Destruction) sayesinde bilgisayar oyun tarihinin en rezil araba yarışına dönmüştü. Bir oyunun bu kadar hızlı bir şekilde mahvedildiğini ben başka oyunda hatırlamıyorum abi. Gece ile gündüz kadar fark oldu seri onlar sayesinde. Bu kadar olmaz be. Şimdi 4. oyunla bunu iyice perçinleyecekler anlaşılan. Lan çekin elinizi şu markadan be. Şu markayı bilmeyenler Flatout'u böyle bir oyun zannedecek ona yanıyorum ben. Yazıktır günahtır be. Yıllarca Flaotout'un yeni oyununu bekledik gele gele o facia 3. oyun geldi. Belki dedik bu başarısızlık ve facia sonrası seri el değiştiri de adam akıllı bir 4. oyun görürüz dedim yine sükut-u hayale uğradım. Yeter arkadaş be yeter...
ultrAslan
ultrAslan 10.02.2017 00:41
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Işte amatör bir oyunseverim ben. Yazılımdan falan da hiç anlamam. Eğitimim ise psikoloji üzerine
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2017 11:38
Kardes sen harcanıyorsun güzel zamanını yorum yaparak gecirecegine bir yazılım sirketine gir bilmiyorum bisey yap belki yapıyorsundur bölüm ne senin ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2017 07:09
Split second diye bir oyun vardı onla flatoutu birleştirseler efsane olur aslında
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2017 22:37
Başlığı Fallout 4 diye okudum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2017 21:53
ilk oyunun remastered'ı dese yerdim bu nası yeni nesilden uzak grafik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alicenko
Alicenko 7.02.2017 14:41
Hatırlıyorum flatout 2 de yaptığım fantazileri
Kalan Karakter: 300 Gönder
FlatOut 4'ün yeni fragmanı çok gaz!
İlginizi Çekebilir