Floki, Westworld Sezon 2 kadrosuna katıldı

Ersin Kılıç 10.08.2017 - 12:02
Merakla beklenen dizinin yeni sezonu için oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor.
Prodüksiyon konusunda en iddialı kanallardan biri haline gelen HBO'nun favori dizilerimizden birisi de şüphesiz Westworld oldu. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonu ile yılın en iddialı yapımlarından biri olan ve yayınlandığı döneme damga vuran Westworld'un yeni sezonu için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Buna rağmen çekimleri devam eden diziden yeni oyuncu haberleri de gelmeye başladı.

Hollywood Reporter yayınlamış olduğu habere göre dizinin yeni sezon kadrosuna üç yeni isim daha katılmış durumda. Bunlardan ilki Vikings serisinde Floki karakterine hayat veren Gustaf Skarsgard. Serinin en sevilen karakterlerinden biri olan Floki'nin Westworld dizisinde nasıl bir role sahip olacağını şimdiden merak etmeye başladım.

Diğer karakterler ise daha önce Tyrant dizisinde rol alan Fares Fares ve Good Girls Revolt dizisinde yer alan Betty Gabriel. Üç oyuncunun da yeni sezon için imzayı attıkları rapor edilmiş. Ayrıca Gustaf Skarsgard'ın Karl Strand isimli bir karakteri canlandıracağı gelen haberler arasında. Merakla beklediğimiz yeni sezonun 2018 yılında yayınlanmaya başlayacağını da hatırlatalım.

Floki, Westworld Sezon 2 kadrosuna katıldı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2017 18:30
Bir viking robotu eksikti. Sir Philip Anthony Hopkins veya en azından Ed Harris gibi bir ismi kadroya alınmazsa, sonu Wayward Pines gibi olur. Biri Matt Dillon, diğeri Anthony Hopkins sayesinde var oldu. Ünlü bir isimle başlayıp, genç, yeni yetme oyunculara devretme devri kapandı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Floki, Westworld Sezon 2 kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir